Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

"Trail Blazers" vienojas ar Oberto

"Trail Blazers" vienojas ar Oberto
Fabrisio Oberto
Foto: AP

Nacionālās Basketbola asociācijas (NBA) klubs Portlendas "Trail Blazers" vienojies ar centru Fabrisio Oberto, kurš piekritis parakstīt līgumu uz vienu gadu. Oberto tiek ņemts kā savainotā Džefa Pendergrāfa aizvietotājs.

Gaidāms, ka pirmdien Oberto ieradīsies Portlendā, lai pievienotos "Trail Blazers". Savukārt jau otrdien Portlendas klubs aizvadīs pirmo NBA regulārās sezonas spēli, kad savā laukumā uzņems Fīniksas "Suns". Oberto tiek ņemts kā Džefa Pendergrāfa aizvietotājs, kurš pirms dažām nedēļām sarāva labā ceļgala krusteniskās saites un šosezon nespēlēs. Tā kā "Trail Blazers" sastāvs jau tagad ir pilns, lai atrastu vietu Oberto, Pendegrāfs pametīs Portlendu.

Vispirms "Trail Blazers" mēģinās Pendegrāfu iesaistīt kādā maiņas darījumā, bet, ja tas neizdosies, 23 gadus vecais basketbolists tiks atskaitīts. Aizvadītajā sezonā, kas Pendegrāfam bija pirmā NBA, viņš piedalījās 39 regulārās sezonas spēlēs, kā arī trīs "play-off" mačos. Pirms tam 206 cm garais basketbolists spēlēja Arizonas Štata universitātē, kur divas sezonas viņa komandas biedrs bija Rihards Kuksiks.

"Trail Blazers" jaunieguvums Fabrisio Oberto kopš 2005. gada spēlē NBA, pārstāvot Sanantonio "Spurs" un Vašingtonas "Wizards" klubus. Šovasar 35 gadus vecais Oberto piedalījās pasaules čempionātā, kurā piecās spēlēs Argentīnas izlases sastāvā atzīmējās ar vidēji gūtiem 8,4 punktiem un 5,6 atlēkušajām bumbām.

Izmantotie resursi:
Oregon Local News, Breaking News, Sports &...

  +3 [+] [-]

, 2010-10-23 16:46, pirms 14 gadiem
Labs veterans ar play off pieredzi.

  -1 [+] [-]

, 2010-10-23 16:52, pirms 14 gadiem
Par šo darījumu (baumu līmenĪ) runāja jau sen!

  +3 [+] [-]

, 2010-10-23 17:33, pirms 14 gadiem
Oberto pāņemts vairāk drošībai pret savainojumiem... Kad Blazers ir veseli (tas gan ir ĻOTI reti), viņu garais gals ir viens no labākajiem visā līgā - Aldridžš, Odens, Kembijs, Prizbilla... Žēl ka vienlaikus kopā tā arī nav šiem sanācis īsti uzkapāt...

  +3 [+] [-]

, 2010-10-23 18:56, pirms 14 gadiem
tajā foto pēc Spurs lobējoša tiesneša izskatās

     [+] [-]

, 2010-10-23 19:11, pirms 14 gadiem
Oberto ir malacis, domaaju, ka pat peec Pendegrāfa epopejas, Oberto paliks!