Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

"Žalgira" treneris: "Ventspils" dažreiz spēlē neapdomīgi

"Žalgira" treneris: "Ventspils" dažreiz spēlē neapdomīgi
Dariuss Maskoliūns
Foto: zalgiris.lt

Lietuvas basketbola kluba Kauņas "Žalgiris" galvenais treneris Dariuss Maskoliūns raksturojis savus šodienas pretiniekus BBL pusfinālā - "Ventspils" komandu.

Pēdējā laikā "Žalgira" galveno treneri nav apmierinājis komandas sniegums. Iepriekšējā spēlē - Lietuvas līgas pusfinālā - "Žalgiris" guva uzvaru ar 83:81 pār Raita Grafa un Māra Gulbja pārstāvēto Šauļu klubu, taču parādītais sniegums neesot bijis cerētajā līmenī. "Mums jāaizmirst sliktā spēlē pret Šauļiem, jo vairāk tāpēc, ka tikām pie uzvaras. Bija saruna ar spēlētājiem un tagad viņiem jāizdara pareizie secinājumi. Nevaram atļauties spēlēt tik slikti sezonas noslēdzošajā daļā," sacījis Dariuss Maskoliūns.

Kauņas basketbolistu treneris par saviem šodienas pretiniekiem "Ventspils" komandu izteicās, ka tā ir gados jauna vienība, kurā ir pāris pieredzējuši spēlētāji. "Lai arī viņiem nav centru, teikšu, ka tā ir labi nokomplektēta komanda. Viņu spēka uzbrucēji ir ļoti spēcīgi un veikli, turklāt viņiem ir labi metēji, kas ir tipiski latviešu basketbolam. "Ventspils" spēlē ātri un dažreiz nedaudz neapdomīgi, bet, ja noķer savu spēli, tad ir grūti apturami. Taisnība ir arī tajā, ka kopš trenera maiņas komanda ir kļuvusi disciplinētāka un spēlē gudrāk" tā "Žalgira" treneris.

"Jānoskaņojas jau no pirmās minūtes, uz ko arī ceru. Mums ir augstas klases spēlētāji, kuriem ir vairāk pieredzes. Kā nekā "Žalgiris" spēlē Eirolīgā un ir pieredzējis daudzas augsta līmeņa spēles," tā Maskoliūns.

Izmantotie resursi:
basketnews.lt