Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:367, Did:0, useCase: 3

Autors: Mārcis Pauls

Video: BK "Ventspils" - BC "Žalgiris" preses konference

Piektdien MasterCard Baltijas Basketbola līgas (BBL) "Final Four" turnīra pusfinālā "Ventspils" vienība ar rezultātu 74:86 atzina Kauņas "Žalgira" pārākumu. Pārdomās pēc spēles dalījās Jānis Strēlnieks un Silvano poropats.

, 2010-04-24 02:30, pirms 14 gadiem
Strelniek-tu esi antins.Pat mudaku konkursa tu dabutu tikai 3v,jo esi -mudaks,mudaks, mudaks/.Kur ir komandas saspele?Es brinos, ka zids lembergs maksa tadu naudupar sitadu idiotu.Un tas ir Ventspils lepnums?Visas speles kas zaudetas ir zaudetas 2 speletaju del-strelnieks un bertans.esmu parliecinats ka tas turpinasies.Vel menesi atpakal es rakstiju ,ja nenonems no sakuma sastava sos abus antinus bus zagis.Ta ari sanaca.Labi lembergs basiti ir dunduks, bet kur skstas menedzeri?Vini ,laikam vispar pasaule nakusi caur pakalu,jo zinot kluba majas virtuvi ,visu nosaka tiesi vini.Gribu atklati pateikt viniem-veci to ka esiet auni visa Latvija jau zina,bet censoties taisit statistiku 2 speletajiem[lai izdevigi tos pardotu]jus iznicinat klubu un lidzjuteju uzticibu tam.Varbut pienacis pedejais bridis lai attaptos un padomatu ari par lidzjutejiem ,kuri ir gatavi mirt par savu klubu.Es domaju ka treneris ari ir piespiests darit to kas notiek.Es nesaprotu ka komandas labakais 3p metejs kalve,kurs pret leisiem visu savu karjeru ir spelejis vislabak, un kuram nav mandrazas pretBaltijas zidiem izmet tikai 2 3p metienus.Sakuma sastava vajadzeja iet jebkuram tikai ne strelniekam un bertanam.Un vel ari Bertans ir nolemis sevi pietaupit lai nedabutu traumu pirms vasaras nometnes, un iespejami labi sevi paradot dabut klubu eiropa.Bet koks ir ar diviem galiem.
, 2010-04-24 04:01, pirms 14 gadiem
sasniedz kaut ko, tad vari nopelt citus, pagaidam, vari rakstit stulbus komentarus, kuri nevienam neinterese
, 2010-04-24 10:07, pirms 14 gadiem
Trīsstāvīgs tulkojums
Linards Jaunzems sniedzas pēc bumbas. Foto: Aivars Ķesteris/ventasbalss.lv
4

"Ventspils" pārbaudes spēlē Liepājā droši pārspēj Rumānijas klubu

Savā trešajā pārbaudes spēlē pirms gaidāmās sezonas Latvijas vicečempione basketbolā "Ventspils" Liepājā ar rezultātu 80:66 pieveica Rumānijas "Divizia A" līga komandu "CSU Sibiu".

Pirmā!

BK Ventspils FIBA Čempionu līgā izcīnījuši pirmo uzvaru savā laukumā pārspējot Polijas vicečempionu Rosa Radom. Nākamais mačs šajā turnīrā jāaizvada 2. novembrī izbraukumā pret Turcijas Muratbey ar Rolandu Freimani sastāvā, bet līdz tam sestdien arī spēle LBL čempionātā Rīgā pret Barons kvartāls.
Kādreiz BK Ventspils sastāvā spēlējušais Tairons Brazeltons tika atzīts par FIBA Čempionu līgas pirmās kārtas vērtīgāko spēlētāju.

foto: Romāns Kokšarovs (Sporta Avīze)

Pret pirmās kārtas MVP un bijušo ventspilnieku

Jau rītvakar BK Ventspils aizvadīs nākamo FIBA Čempionu līgas spēli savā laukumā tiekoties ar Polijas klubu Rosa Radom, kas Ventspilī ierodas ar pirmajā kārtā trešajā pagarinājumā izcīnīto uzvaru pār Žaņa Peinera pārstāvēto Grieķijas PAOK un ar visa turnīra pirmās kārtas vērtīgāko spēlētāju Taironu Brazeltonu priekšgalā.