Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

Džinobili nepalīdzēs Argentīnai

Džinobili nepalīdzēs Argentīnai
Foto: Reuters

Nacionālās Basketbola asociācijas (NBA) kluba Sanantonio "Spurs" aizsargs Manu Džinobili nespēlēs Argentīnas izlases sastāvā šīgada Pasaules čempionātā. Iemesls tam ir gaidāmais ģimenes pieaugums un nepieciešamība pēc atpūtas.

Par nespēlēšanu šogad izlases sastāvā Turcijā gaidāmajā Pasaules čempionātā Džinobili paziņojis Argentīnas laikrakstiem. Tomēr Džinobili savu pēdējo spēli izlasē vēl nav nospēlējis un jau lūkojas iespējā spēlēt 2012. gada Olimpiskajās spēlēs, kuras notiks Londonā. Šogad nespēlēt izlasē Džinobili nolēmis personīgu apstākļu dēļ - maijā gaidāms ģimenes pieaugums un basketbolists grib izbaudīt šo pieredzi.

Otrs iemesls, kāpēc Džinobili nolēmis izlaist šo gadu ir nogurums. "Mans ķermenis nav gatavs spēlēt trešo gadu pēc kārtas izlasē bez kārtīgas atpūtas un pienācīgas gatavības," sacījis 32 gadus vecais basketbolists. "Neaizeju no izlases, bet gan kā prioritāti stādu spēlēšanu Londonā nevis Turcijā," tā Džinobili.

Pašreiz Džinobili kopā ar Sanantonio "Spurs" vēl cīnās NBA izslēgšanas spēlēs. Pēc pirmajām divām spēlēm ar Dalasas "Mavericks" rezultāts sērijā ir neizšķirts - 1:1.

Izmantotie resursi:
acb.com

  +5 [+] [-]

, 2010-04-23 13:54, pirms 14 gadiem
Žēl