Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

Batista no "Maccabi" uz Krieviju

Batista no "Maccabi" uz Krieviju
Estebans Batista
Foto: AP

Izraēlas basketbola klubs Telavivas "Maccabi" no sastāva atskaitījis spēka uzbrucēju Estebanu Batistu, kurš karjeru varētu turpināt Krievijas klubā Ļubercu "Triumf".

Pēc krievu masu mediju informācijas "Maccabi" kā kompensāciju par līguma laušanu Batistam izmaksās 400 000 ASV dolāru, kas ir gandrīz puse no viņa 900 000 ASV dolāru vērtā līguma. Pārējo summu Batista saņemšot Ļubercu "Triumf" klubā, kas esot viņa nākamā darba vieta. Pēc atlaišanas no "Maccabi" kluba Batista devās uz dzimto Urugvaju, būdams emocionāls par notikušo. "Šāda ir basketbolista dzīve. Esmu ļoti jūtīgs un šis ir patiešām emocionāls brīdis man. Nav patīkami pamest komandu, bet tāda ir dzīve. Vienmēr būs patīkamas atmiņas no Izraēlas," sacījis Batista.

Paredzams, ka "Triumf" sastāvā Batista aizvietos Markusu Goriju, kurš karjeru turpinās Spānijas ACB līgas klubā Madrides "Estudiantes". Iespējams, "Triumf" pametīs arī serbu centrs Nenads Krističs, kurš varētu atgriezties NBA.

Izmantotie resursi:
sport-express.ru
haaretz.com

     [+] [-]

, 2008-12-22 14:09, pirms 16 gadiem
iespaidīga naudas summs!