Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

"Besiktas" par Četmenu prasa 200 tūkstošus

"Besiktas" par Četmenu prasa 200 tūkstošus
Mairs Četmens
Foto: bctriumph.ru

Turcijas basketbola klubs Stambulas "Besiktas" par amerikāņu saspēles vadītāja Maira Četmena līguma izpirkšanu Izraēlas klubam Telavivas "Maccabi" prasa 200 tūkstošus ASV dolāru, kas aizkavē vienošanās panākšanu.

eSports.lv jau ziņoja, ka Telavivas "Maccabi" ir tuvu sastāva pastiprināšanai ar Mairu Četmenu, kuru ļoti vēlas iegūt komandas galvenais treneris Pini Geršons. "Maccabi" jau kādu laiku ir lūkojušies pēc spēlētāja, kas var spēlēt abās aizsarga pozīcijās un Četmens atbilst šādiem kritērijiem. Kā raksta Izraēlas masu mediji, tad "Besiktas" par Četmena līguma izpirkšanu prasa aptuveni 200 000 ASV dolāru. Iespējams, tieši līguma summa ir galvenais kavēklis vienošanās panākšanai.

Šodien Četmens vēl piedalījās "Besiktas" spēlē Turcijas līgā, kurā nācās piedzīvot zaudējumu ar 68:82 "Erdemir" vienībai. Četmens izcēlās ar 14 punktiem, sešām atlēkušajām bumbām un trīs rezultatīvām piespēlēm. "Besiktas" labā desmit punktus guva pagājušās sezonas "Ventspils" spēlētājs Džimijs Baksters.

Četrās šīssezonas ULEB Eiropas kausa spēlēs "Besiktas" sastāvā šosezon Četmens izcēlies ar vidēji gūtiem 12,8 punktiem un piecām rezultatīvām piespēlēm. Savas karjeras laikā viņš ir spēlējis BK "Ventspils", "Pau-Orthez", Maskavas "Dynamo", Romas "Lottomatica" un Ļubercu "Triumf".

Saistītais raksts:
Četmens tuvu pārejai uz "Maccabi"

Izmantotie resursi:
sport5.co.il

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2009-01-02 22:27, pirms 16 gadiem
Gaidu vinja debiju jau pret OLYMPIAKOS LAI VEICAS