Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

Video: BK "Valmiera" spēlētāju aicinājums

Basketbola klubs Valmiera un Valmieras novada fonds (VNF) uzsāk sadarbību, lai kopīgi ar labiem darbiem spētu pārvarēt nabadzības radīto bezcerību. Mēs ticam, ka kopīgi varam cīnīties pret ekonomiskās krīzes radītajām sekām un ikviens var dot savu artavu šīs krīzes pārvarēšanā. BK Valmiera aicina savus līdzjutējus būt atsaucīgiem un ziedot basketbola spēļu laikā speciāli šim nolūkam paredzētās ziedojumu kastītēs.Tieši mazie darbi ir tie, kuros iesaistīties un savu pienesumu var dot ikviens. BK “Valmiera” un VNF mudina Valmieras apkaimes iedzīvotājus apvienot pieejamos resursus – gan naudu, gan laiku, zināšanas un gribasspēku, lai spētu palīdzēt cilvēkiem, kas ir nonākuši grūtībās.
Vērtējums:

  +2 [+] [-]

, 2009-12-21 09:40, pirms 15 gadiem
kluba vadība būtu vismaz skolniekus ielaiduši bez maksas uz bk valmieras mājas spēlēm un tad prasījusi ziedot naudu .

  +2 [+] [-]

, 2009-12-21 13:40, pirms 15 gadiem
jakpe rakstīja: kluba vadība būtu vismaz skolniekus ielaiduši bez maksas uz bk valmieras mājas spēlēm un tad prasījusi ziedot naudu .
Tev grūti paņemt skolēna apliecību, un iet iekšā par brīvu?

  +1 [+] [-]

, 2009-12-21 17:30, pirms 15 gadiem
Ir jau kādu labu laiciņu apnicis, ka visur to krīzi pin iekšā. Vienkārši lūdzat ziedot, visi jau tāpat saprastu kam un kāpēc.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja