Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

"Warriors" atlaidīs Belu, lai paturētu Viljamsu

"Warriors" atlaidīs Belu, lai paturētu Viljamsu
Radža Bels (no labās)
Foto: AP

Nacionālās Basketbola asociācijas (NBA) klubs Goldensteitas "Warriors" sastāvā plāno paturēt aizsargu Redžiju Viljamsu, tāpēc atskaitīts tiks savainotais Radža Bels.

Pašreiz "Warriors" ir līgumi ar 16 spēlētājiem, bet tas būs tikai īslaicīgi. Otrais desmit dienu līgums beigsies Redžijam Viljamsam un pēc tā spēlētājs ir jāpatur vai jālaiž prom. Goldensteitas vadība izlēmusi Viljamsu paturēt, bet sastāvā drīkst turēt tikai 15 spēlētājus. NBA ļāva savainojumu nomocītajai "Warriors" uz neilgu laiku piesaistīt papildus spēlētāju, bet tagad atkal jāiekļaujas līgas noteikumos.

Galvenie kandidāti uz atskaitīšanu bija Devens Džordžs un Radža Bels, kurš pašreiz ārstē savainojumu. Starp šiem diviem "Warriors" nolēma atlaist Belu, lai varētu parakstīt līgumu ar Redžiju Viljamsu līdz sezonas beigām. "Vienkārši nevaru atskaitīt veselu spēlētāju un Devens Džordžs ir spēlējis labi," lēmumu komentēja "Warriors" ģenerālmenedžeris Lerijs Railijs.

Kluba lēmumu lieliski saprot arī Radža Bels, kurš nav neapmierināts ar šādu rīcību. Pastāv pat iespēja, ka "Warriors" starpsezonā atgriezīs Belu sastāvā, piedāvājot viņam jaunu līgumu.

Izmantotie resursi:
contracostatimes.com

     [+] [-]

, 2010-03-21 18:59, pirms 15 gadiem
idiotisms.

     [+] [-]

, 2010-03-21 20:01, pirms 15 gadiem
biju par viņu jau aizmirsis pēc sezonas viņš tāpat būtu aizgājis prom

  +1 [+] [-]

, 2010-03-21 20:07, pirms 15 gadiem
Azubuke, Bells, AB, Turiafs, Raits, Rendolfs visi ir traumeeti vareetu pat otro komandu uztaisiit!

     [+] [-]

, 2010-03-21 20:52, pirms 15 gadiem
chubaki rakstīja: Azubuke, Bells, AB, Turiafs, Raits, Rendolfs visi ir traumeeti vareetu pat otro komandu uztaisiit!
kaadu komandu......traumeeto!!