Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

Vētra: "Zaudējums mūs nolaidīs uz zemes"

Māris Noviks
Māris Noviks @MarisNoviks

Vētra: "Zaudējums mūs nolaidīs uz zemes"
"SpartaK" soliņš
Foto: Milena Salp

"Tādam zaudējumam mūs jāpadara tikai stiprākus," pēc neveiksmes Krievijas Superlīgas mājas spēlē pret Anetes Jēkabsones-Žogotas pārstāvēto Maskavas apgabala "SpartaK" atzina Krievijas čempionvienības Jekaterinburgas UGMK galvenais treneris Gundars Vētra.

UGMK zaudēja ar 70:84, ierindojās otrajā vietā regulārās sezonas kopvērtējumā un izslēgšanas spēļu ceturtdaļfinālā tiksies ar Maskavas "Dinamo" (4-12). "SpartaK" sacentīsies ar Vologdas "Chevakata" vienību (3-13).

Gundars Vētra par spēli ar "SpartaK"

Jāsaka, šodien saņēmām mācību, zaudējumam mūs jānolaiž uz zemes pirms FIBA Eirolīgas "Četru Fināla". Šodien "SpartaK" mūs apspēlēja, šķiet, visos rādītājos. Viņas bija motivētākas, veiksmīgākas, un, droši vien, vairāk vēlējās uzvarēt. Domāju, mums ir par ko padomāt. Tādam zaudējumam jāpadara mūs stiprākus.

Pokey Chatman, "SpartaK" galvenā trenere

Zinājām, ka mūs sagaida smaga spēle. Mūsu uzdevumu apgrūtināja Makārvilas prombūtne, tāpēc ilgi un rūpīgi gatavojāmies. Par uzvaras pamatu kļuva teicamā spēle aizsardzībā un uzbrukumā spēlētājas mani nepievīla.

Ceturtdaļfinālu pāri Krievijas "play-off"

SpartaK (15-1) - Vologdas "Chevakata" (3-13)
UGMK (15-1) - Maskavas "Dynamo" (4-12)
Orenburgas "Nadežda" (11-5) - Novosibirskas "Dinamo" (6-10)
Kurskas "Dinamo" (8-8) - Sanktpēterburgas "Spartak" (8-8)

FIBA Eirolīgas pusfināls Valensijā notiks 9. aprīlī.

Izmantotie resursi:
basket.ugmk.com

     [+] [-]

, 2010-03-21 20:19, pirms 14 gadiem
taisniiba vien ir!