Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

Muižniekam ceturtā uzvara pēc kārtas

Muižniekam ceturtā uzvara pēc kārtas
Kārlis Muižnieks
Foto: plk.pl

Lielisku sniegumu turpina demonstrēt Kārļa Muižnieka trenētais Polijas basketbola klubs Sopotas "Trefl", kas šodien guvis ceturto uzvaru pēc kārtas, ar 88:79 pieveicot Inovroclavas "Sportino".

Spēles pirmais puslaiks neliecināja, ka "Trefl" basketbolisti ir noskaņojušies pret Polijas līgas turnīra tabulas pēdējā vietā esošo "Sportino" komandu, jo pēc pirmajām 20 minūtēm vadībā ar 11 punktu pārsvaru bija "Sportino" (31:42). Trešajā ceturtdaļā Muižnieka vadītā komanda uzlaboja sniegumu, samazinot "Sportino" pārsvaru līdz pieciem punktiem (54:59), līdz ceturtajā ceturtdaļā pilnībā salauza viesu pretestību, gūstot uzvaru ar 88:79.

"Trefl" sastāvā rezultatīvākais ar 17 punktiem bija Sauļus Kuzminskas, bet Lorensam Kinardam 16 punkti. Pēc šīs uzvaras Kārļa Muižnieka vadītā komanda ieņem ceturto vietu Polijas līgas turnīra tabulā ar 13 uzvarām un astoņiem zaudējumiem. Igora Miglinieka vadītā "Energa Czarni" šajā nedēļas nogalē nespēlēja.

Šajā nedēļas nogalē spēles aizvadīja arī Latvijas basketbolisti Grieķijas otrajā līgā. Māris Ļaksa ar "Ikaros Esperos" pieveica "Iraklis" (89:61), bet latviešu basketbolista kontā pieci gūti punkti (2p 1/1, 3p 1/2), viena rezultatīva piespēle un viena pārtverta bumba nospēlētajās 11 minūtēs. Savukārt Raimonda Gabrāna "OFI Irakleio" ar 58:59 piekāpās "AGOR". Gabrāns nospēlēja četras minūtes, atzīmējoties vien ar divām personīgajām piezīmēm.

Izmantotie resursi:
plk.pl
eurobasket.com

     [+] [-]

, 2010-02-21 23:20, pirms 14 gadiem
labi Muižniekam iet sava pirmajā sezonā ārzemēs, būtu labi ja paņemtu arī kādu letiņu komandā

     [+] [-]

, 2010-02-21 23:33, pirms 14 gadiem
superatlets rakstīja: labi Muižniekam iet sava pirmajā sezonā ārzemēs, būtu labi ja paņemtu arī kādu letiņu komandā
Grūti iedomāties,kuru...