Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

Filadelfija nejauši atklāj savu drafta izvēli?

Filadelfija nejauši atklāj savu drafta izvēli?
Evans Tērners
Foto:AP/Scanpix

Nacionālās Basketbola asociācijas (NBA) klubs Filadelfijas "76ers", iespējams jau pateicis priekšā, ko plāno izvēlēties šīgada draftā. Tas varētu būt Ohaio Štata universitātes basketbolists Evans Tērners.

Piektdienas pēcpusdienā "76ers" mājaslapā bija atrodama informācija ar jau sagatavotu informāciju par Evana Tērnera izvēli šīgada draftā. Bija izveidota adrese nba.com/sixers/draft_turner.html, kurā bija redzams zemāk pievienotais attēls ar Evana Tērnera vārdu pie "76ers" izvēles nākamnedēļ gaidāmajā draftā. Citiem spēlētājiem, kas potenciāli varētu ieinteresēt Filadelfijas klubu, šādas lapas netika izveidotas. Nedaudz vēlāk kā stundu pēc šīs lapas atklāšanas "76ers" to izņēma.

Jau iepriekš bijušas vairākas pazīmes, ka "76ers" ir iekārojuši Tērneru, taču ne tika nepārprotama kā šī. Jādomā, ka sagatavotais attēls tiktu laists klajā līdz ar Tērnera izvēli draftā, kur "76ers" pienāksies otrais numurs. Teorētiski Vašingtonas "Wizards" ar pirmo numuru var izvēlēties Tērneru, taču tas visticamāk nenotiks, jo šis klubs ir iekārojis Džonu Volu.

Attēls, kas bija atrodams "76ers" mājaslapā

Izmantotie resursi:
nba.fanhouse.com

  +4 [+] [-]

, 2010-06-19 16:40, pirms 14 gadiem
nu kuru citu tad viņi draftēs ,ja Wizards ņems Volu, lai gan arī labi čaļi ir aiz Tērnera ,Tērners būtu labākā Sixers izvēle, jo viņam noderētu SF kas var spēlēt gan PF un SG pozīcijās.

  +6 [+] [-]

, 2010-06-19 21:05, pirms 14 gadiem
Tak visiem sen ir skaidrs ka pirmais būs Vols un otrais Turners, kā arī visdrīzāk trešais Feivors... lielākais jautājums ir - cik zemu noslīdēs Kazins?

     [+] [-]

, 2010-06-19 21:31, pirms 14 gadiem
EmilS OzerS rakstīja: Tak visiem sen ir skaidrs ka pirmais būs Vols un otrais Turners, kā arī visdrīzāk trešais Feivors... lielākais jautājums ir - cik zemu noslīdēs Kazins?

tālāk par 6.izvēli nenoslīdēs, jo GSW man liekas viņu ļoti grib savās rindās (runa iet par Kazinu)