Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

Miglinieks bez variantiem pret "Asseco Prokom"

Miglinieks bez variantiem pret "Asseco Prokom"
"Energa Czarni" trenera asistents Daiņus Adomaitis, Tairons Breizeltons un Igors Miglinieks treniņa laikā

Šodien spēli Polijas līgā aizvadīja Igora Miglinieka trenētā "Energa Czarni" basketbola komanda, kas ar 55:86 zaudēja valsts čempionvienībai un turnīra tabulas līderiem Gdiņas "Asseco Prokom".

Laukuma saimnieki "Asseco Prokom" basketbolisti toni noteica jau spēles sākumā un pēc pirmās ceturtdaļas bija vadībā ar 18 punktiem (32:14). Otrajā ceturtdaļā "Asseco Prokom" turpināja palielināt apgriezienus, pierādot savu augsto līmeni un to, kāpēc tā spēlēs Eirolīgas ceturtdaļfinālos, rezultāts 56:25 pēc pirmā puslaika.

Otrajā puslaikā brīnumi nenotika un "Asseco Prokom" spēli novadīja līdz pārliecinošai uzvarai ar 86:55. Uzvarētājiem četri spēlētāji pārsniedza desmit gūto punktu robežu, bet rezultatīvākais no visiem ar 15 punktiem bija naturalizētais amerikāņu aizsargs Deivids Logans. Savukārt Igora Miglinieka trenētajā komandā 11 punkti Aleksam Herisam, bet par punktu mazāk Krisam Būkeram. Bijušais "Ventspils" un arī šodienas pretinieku "Asseco Prokom" saspēles vadītājs Tairons Breizeltons atzīmējās ar septiņiem punktiem.

Šonedēļ spēles Polijas līgā vairs nebūs, jo rītdien gaidāma Zvaigžņu spēle. Tajā būs pārstāvji gan no Miglinieka komandas, gan arī Kārļa Muižnieka trenētās Sopotas "Trefl". Spēles atsāksies nākamās nedēļas nogalē. Pēc 24 spēļu kārtām "Energa Czarni" ieņem 9. vietu, bet "Trefl" atrodas 4. vietā.

Izmantotie resursi:
plk.pl