Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

Migliniekam uzvara Polijā

Migliniekam uzvara Polijā
Igors Miglinieks
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Šodien Polijas basketbola līgas trešajā kārtā Latvijas trenera Igora Miglinieka vadītā Slupskas "Energa Czarni" ar 88:79 pārspēja Inovroclavas "Sportino". Tā bija "Energa Czarni" pirmā uzvara jaunajā sezonā.

Spēles pirmā ceturtdaļa aizritēja rezultatīvā basketbolā, kurā neliels pārsvars bija Miglinieka trenētajai "Energa Czarni" (28:24). Otrajā ceturtdaļā "Energa Czarni" savu pārsvaru pieaudzēja vēl par astoņiem punktiem un puslaikā devās ar 12 punktu pārsvaru - 51:39. Otrajā puslaikā "Sportino" neizdevās atgūties un galarezultātā "Energa Czarni" guva uzvaru ar 88:78.

"Energa Czarni" sastāvā rezultatīvākais ar 22 punktiem bija lietuviešu aizsargs Mants Česnausks, bet 16 punktus pievienoja amerikāņu uzbrucējs Ronalds Klārks, kurš iepriekšējo sezonu pavadīja "Valmierā". Miglinieka vadītajai komandai šī bija pirmā uzvara jaunajā Polijas basketbola līgas sezonā.

Izmantotie resursi:
plk.pl