Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

Bels neatgriezīsies ''Bucks''

Edgars Bērziņš
Edgars Bērziņš

Bijušais Nacionālās Basketbola Asociācijas (NBA) kluba Milvoki ''Bucks'' basketbolists Čārlijs Bels izteicies, ka nevēlas atgriezties šajā komandā, bet gan turpināt karjeru kādā citā NBA komandā.

Kā galveno iemeslu kluba pamešanai Bels min komandas vienaldzīgo attieksmi pret viņu. Tāpat spēlētājs neizslēdz iespēju pievienoties kādam no Grieķijas spēcīgākajiem klubiem.

''Es nevēlos spēlēt Milvoki. Esmu vīlies viņos un šajā situācijā, kas ir izveidojusies. Es neredzu jebkādus risinājuma veidus. Es nevarētu paspēlēt šajā komandā, jo mana sirds to nevēlas,'' skaidro Bels.

2005. gada augustā Bels parakstīja divu gadu līgumu ar ''Bucks'' komandu. Pagājušosezon viņš, laukumā pavadot vidēji 35 minūtes, palīdzēja komandai ar 13,5 punktiem katrā spēlē.

Izmantotie resursi:
www.espn.com

     [+] [-]

, 2007-09-16 23:10, pirms 17 gadiem
tagad gan izskatās visai droši, ka Bels pieņems Pireju ''Olympiacos'' piedāvājumu par 7 miljoniem... intresanti, ka tādejādi viņš kļūs par vislabāk apmaksāto spēlētaju Eiropā, otrs ir Teodors Papalukass ar ''tikai'' trijiem miljoniem...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2007-09-17 10:57, pirms 17 gadiem
Goldensteitas "Warriors" pagarina līgumu ar galveno treneri Nelsonu

Publicēta: 07:57 17.09.2007.
Oklenda (ASV), 17.sept., LETA--AFP. Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) klubs, kuru pārstāv latvietis Andris Biedriņš, svētdien apstiprināja kontrakta pagarināšanu ar galveno treneri Donu Nelsonu.

67 gadus vecais Nelsons "Warriors" komandu trenēja arī pagājušajā sezonā, pirmo reizi 13 gadu laikā palīdzot tai iekļūst izslēgšanas cīņās. Izslēgšanas pirmajā kārtā "Warriors" pārspēja regulārā čempionāta uzvarētājus Dalasas "Mavericks". Tā bija pirmā reize līgas vēsturē, kad ar astoto numuru izliktā komanda septiņu spēļu sērijā pārspēja ar pirmo numuru izlikto vienību.

"Mēs uzskatām, ka Dons ir lielisks treneris," teica "Warriors" prezidents Roberts Pauels. "Viņa stilu vienmēr pieņem spēlētāji un viņš ir piemērots mūsu komandai."

Savukārt pats Nelsons izteicās, ka ar nepacietību gaida pirmssezonas treniņnometnes sākumu.

Nelsons, kurš NBA komandas ir trenējis 29 sezonas, ir otrais visu laiku veiksmīgākais treneris izcīnīto uzvaru skaita ziņā. Nelsons savas karjeras laikā izcīnījis 1232 uzvaras, par 100 panākumiem atpaliekot no Lenija Vilkinsa.