Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

Bagatskis pamet "Nizhny Novgorod"

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Bagatskis pamet "Nizhny Novgorod"
Ainars Bagatskis
Foto: Grigorijs Sokolovs, nn-basket.ru

Latvijas basketbola izlases galvenais treneris Ainars Bagatskis nolēmis pamest kluba "Nizhny Novgorod" galvenā trenera posteni, liecina krievu vienības publiskotā informācija.

Ainārs Bagatskis: "Ņižņijnovgorodā aizvadīju divus lielisku gadus, kas man palīdzēja kļūt labākam kā trenerim un deva iespēju iepazīties ar satriecošiem cilvēkiem. Te es domāju spēlētājus, kluba vadību un līdzjutējus. Ņižņijnovgorodas kluba līdzjutēju skaits šajās divās sezonās krietni palielinājās, gribu novēlēt, lai viņi turpina atbalstīt komandu. Savukārt es ceru, ka šajā pilsētā un šī kluba vēsturē spēju atstāt basketbola pēdas."

"Nizhny Novgorod" klubā Ainārs Bagatskis sāka strādāt 2014. gada vasarā. Pirmajā sezonā komanda viņa vadībā iekļuva Eirolīgas "Top 12", kā arī spēlēja VTB Vienotās līgas pusfinālā. Savukārt pēdējā sezona nebija tik sekmīga - ņižņijnovgorodieši tika līdz Eirokausa ceturtdaļfinālam un arī VTB līgā apstājās ceturtdaļfinālā. Kontrakts ar latviešu speciālistu tika noslēgts uz divām sezonām: līdz 2015-2016 sezonas beigām. Pēc kontrakta termiņa beigām Bagatskis pamet šo klubu. "Nizhny Novgorod" pateicas Aināram Bagatskim par ieguldījumu kluba panākumos un attīstībā un vēl panākumus turpmākajā karjerā.

Kā zināms, šajā sezonā Bagatskim palīdzēja vēl divi latvieši - galvenā trenera asistents Artūrs Štālbergs un fiziskās sagatavotības treneris fiziskās sagatavotības treneris Oskars Ernšteins. 12. maijā klubs organizēja sezonas noslēguma preses konferenci, tobrīd vēl netika paziņots, ka latvieši pamet krievu klubu, taču zināmas indikācijas jau bija. Šajā vasarā Bagatska vadītā Latvijas izlase cīnīsies Riodežaneiro olimpiskajā kvalifikācijas turnīrā.

Neoficiāla informācija vēsta, ka Ainars Bagatskis karjeru varētu turpināt vācu vienībā Berlīnes "Alba".

Izmantotie resursi:
nn-basket.ru

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs: Briede

  +7 [+] [-]

, 2016-05-16 11:44, pirms 8 gadiem
Veiksmi turpmākajās gaitās

 +10 [+] [-]

, 2016-05-16 11:46, pirms 8 gadiem
Berlīnes Alba cik saprotu gaida viņu. Vienīgais mīnus ir tas, ka Bundeslīga ir ļoti prasīga un uz rezultātu orientēta, proti, ja nebūs rezultāts, ļoti ātri vari palikt bez darba. Bet nu cerēsim, ka Bagijam labi ies, būtu labi pie sevis pieaicināt piemēram, Mejeri vai Freimani.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -3 [+] [-]

, 2016-05-16 11:52, pirms 8 gadiem
New York Knicks?
Slēpts komentārs: D-Mob
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2016-05-16 12:12, pirms 8 gadiem
HMB-PC2016 rakstīja: Atpakal Birojaa!
vakar biroja prognozejat heat uzvaru ko? tiri gribu zinat vai atzisisies, vai teelosi expertu un est nocenotos sieriņus?
Slēpts komentārs: biskaps
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -4 [+] [-]

, 2016-05-16 12:18, pirms 8 gadiem
Būtu jau ļoti forši,ja Bagijs vadītu VEF. Un savāktu Latvijas izlases kodolu vefiņā. Bet VEF budžets nevar to pacelt... :/
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +5 [+] [-]

, 2016-05-16 12:35, pirms 8 gadiem
cobham rakstīja: Berlīnes Alba cik saprotu gaida viņu. Vienīgais mīnus ir tas, ka Bundeslīga ir ļoti prasīga un uz rezultātu orientēta, proti, ja nebūs rezultāts, ļoti ātri vari palikt bez darba. Bet nu cerēsim, ka Bagijam labi ies, būtu labi pie sevis pieaicināt piemēram, Mejeri vai Freimani.
Krievu līga nav prasīga un uz rezultātu orientēta? Tā kā, ja bagijam ir ilgtermiņa ambīcijas, tad Alba ir īstā vieta.

  +1 [+] [-]

, 2016-05-16 12:36, pirms 8 gadiem
nba33 rakstīja: Būtu jau ļoti forši,ja Bagijs vadītu VEF. Un savāktu Latvijas izlases kodolu vefiņā. Bet VEF budžets nevar to pacelt... :/
Nevajag. Viens superklubs un vāja līga tikai kaitē izlasei. Hokejs to jau ir pierādījis.

  +5 [+] [-]

, 2016-05-16 12:42, pirms 8 gadiem
HMB-PC2016 rakstīja: Atpakal Birojaa!
Tualeti tagad sauc par biroju?!

     [+] [-]

, 2016-05-16 14:23, pirms 8 gadiem
xZ rakstīja: Nevajag. Viens superklubs un vāja līga tikai kaitē izlasei. Hokejs to jau ir pierādījis.
Austrijai ir superīga līga un jau n gadus viņi hoķī ir zem mums. Savukārt slovēņi hokejā pacēlās tieši tajā brīdī, kad sākuma 1 un pēc tam otra komanda sāka spēlēt austriešu līgā, jo Slovēnijas iekšējā čempī nespēja sev savākt vairāk par 2 kaujas spējīgām blicēm.

Izlases līmenim, nav nemazākā sakara ar līgas kvalitāti. Viss ir atkarīgs, vai profesionālā karjera veiksmīgi attīstās katra gada 1-2-3 labākajiem spēlētājiem, nevis cik spēcīgs ir attiecīgā čempja 6. vai 7. klubs.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2016-05-16 15:11, pirms 8 gadiem
Edgars rakstīja: Austrijai ir superīga līga un jau n gadus viņi hoķī ir zem mums. Savukārt slovēņi hokejā pacēlās tieši tajā brīdī, kad sākuma 1 un pēc tam otra komanda sāka spēlēt austriešu līgā, jo Slovēnijas iekšējā čempī nespēja sev savākt vairāk par 2 kaujas spējīgām blicēm.

Izlases līmenim, nav nemazākā sakara ar līgas kvalitāti. Viss ir atkarīgs, vai profesionālā karjera veiksmīgi attīstās katra gada 1-2-3 labākajiem spēlētājiem, nevis cik spēcīgs ir attiecīgā čempja 6. vai 7. klubs.
šeit paralēles ar hoķi būtu nevietā. LBL jau šobrīd ir 2 galvas pārāka par mūsu hokeja līgu. Savukārt, mēģinājumi veidot superklubus (ASK, VEF) ne pie kā nav noveduši, jo balstījušies uz ilgtermiņā nedrošu finansējuma avotu komplektā ar sūnainu menedžmentu. esošais modelis ir OK, kur paši labākie izsitas ārzemju klubas (ieskaitot, no maza veucma - Kuruci, KP, Strautiņš, Šmits) bet cit spēj atrast vietu Latvijā. Par hokeju - RD nekādi nav stiprinājis LV izlasi.

     [+] [-]

, 2016-05-16 15:12, pirms 8 gadiem
Rietumu vilciens rakstīja: Tā vietā, lai izlasē paņemtu Kambalu, kas bija Turcijas 2 līgas all star un Eiropas leģenda,tika paņemts Selakovs.
Bagatskis jau reiz skaidri formulēja savu domu - Kambalam ir pārāk liels ego, un Bagatska komandas spēles formāts, kurā uzbrukumā ir uzsvars uz mazajiem spēlētājiem, Kambala neiederas, turklāt var bojāt mikroklimatu. Tāpat Kambala ir pārāk lēns aizsardzībā.

     [+] [-]

, 2016-05-16 15:21, pirms 8 gadiem
Šur tur runā, ka Alba tomēr nebūs. It kā uz Efes iešot.

     [+] [-]

, 2016-05-16 15:24, pirms 8 gadiem
HMB-PC2016 rakstīja: Atpakal Birojaa!
Kurās kojās tad ir tas iedomu birojs? Labāk sakārto istabu!

     [+] [-]

, 2016-05-16 15:25, pirms 8 gadiem
HMB-PC2016 rakstīja: Sodien zibju pirkstinus cepam. Bish pokel bet nav tik traki. Ko tu?
pēc tādiem kāsieniem toto jābrīnās, ka roltonam iznāk

     [+] [-]

, 2016-05-16 15:26, pirms 8 gadiem
Cepuri nost Bagijam, bet man tomēr labāk patika kā spēlētājs zelta roka.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2016-05-16 17:17, pirms 8 gadiem
Par Kambalu protams ir pārspīlēts, bet pārējais velk uz patiesību it īpaši LBS sakarā...
Rietumu vilciens rakstīja: Tā vietā, lai izlasē paņemtu Kambalu, kas bija Turcijas 2 līgas all star un Eiropas leģenda,tika paņemts Selakovs, kas neiziet uz laukuma un pienes ūdeni, secinājums vienkāršs, tas ir Egoistisks treneris, kam īsti neinteresē panākumi izlases kontekstā, bet gan SAVI stabules dejotāji, kas atspoguļojas arī LBS vadībā, kur roka mazgā roku. Skarbi, bet Patiesi.

     [+] [-]

, 2016-05-16 20:11, pirms 8 gadiem
VietējaisMurisDzīvelīgs rakstīja: Tualeti tagad sauc par biroju?!
Ikdienā birojus tīra

     [+] [-]

, 2016-05-16 21:54, pirms 8 gadiem
Bagijs allaz saoz tiesi to pasu, ko vienmer ideali saodis Rims Kurtinaitis... Savulaik Rims, skiet, vairakus gadus treneja Azerbaidzanas cempionata vienigo komandu. Var trisreiz minet, kapec...