Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

Nikolass un Batiste paliek Atēnās

Nikolass un Batiste paliek Atēnās
Maiks Batiste
Foto: AFP/Scanpix

Grieķijas basketbola klubs Atēnu "Panathinaikos" paziņojis par līguma pagarināšanu ar diviem amerikāņiem - aizsargu Drū Nikolasu un spēka uzbrucēju Maiku Batisti.

Abi amerikāņi pagarinājuši līgumus ar Atēnu klubu uz vēl divām sezonām. Maiks Batiste (statistika) "Panathinaikos" kluba sastāvā jau ir kopš 2004. gada, un kopš tā laika ir izcīnījis visdažādākos titulus. Aizvadītajā sezonā Batiste tika atzīts par Grieķijas līgas vērtīgāko spēlētāju jeb MVP. Pēc Arizonas štata universitātes absolvēšanas 2000. gadā Batiste vienu sezonu pavadīja Beļģijā, kam sekoja gads Itālijā. Pēc tā 2002./2003. gada sezonā Batiste bija NBA kluba Memfisas "Grizzlies" sastāvā. Vienu sezonu pavadījis NBA Batiste atkal devās pāri okeānam, lai pievienotos "Panathinaikos", kur spēlēs vēl divus gadus.

Savukārt Drū Nikolass (statistika) grieķu klubam pievienojās 2008. gada vasarā. Vēl savas karjeras laikā Nikolass spēlējis Itālijā, Spānijā un Turcijā. 2002. gadā, kad Nikolass vēl bija Merilendas universitātes sastāvā, viņš kļuva par NCAA čempionu.

Izmantotie resursi:
paobc.gr: PANATHINAIKOS BC::::Źåķōń韎 Óåėßäį::::