Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

Latviešiem zaudējumi Ukrainā

Latviešiem zaudējumi Ukrainā
Edgars Jeromanovs
Foto: sl.ukrbasket.net

Šodien spēles Ukrainas Superlīgā aizvadīja Latvijas basketbolistu pārstāvētie klubi. Edgara Jeromanova un Raimonda Vaikuļa "Nikolaiv" ar 68:100 piekāpās "Odessa", bet Mārtiņa Skirmanta "Goverla" ar 73:81 zaudēja "BC Kyiv".

Pēc divu nedēļu pārtraukuma, kas bija saistīts ar gripas epidēmiju, šodien atsākās spēles Ukrainas Superlīgā. Edgara Jeromanova un Raimonda Vaikuļa pārstāvētais "Nikolaiv" tikās ar Odesas klubu, piedzīvojot sagrāvi ar 68:100. Jeromanovs spēli sāka pamatsastāvā, laukumā pavadīja 21 minūti, guva trīs punktus (2p 0/2, 3p 0/2, soda metieni 3/4), atdeva piecas rezultatīvas piespēles un izcīnīja divas atlēkušās bumbas.

Vaikulis arī spēli sāka pamatsastāvā, nospēlēja 26 minūtes un 48 sekundes, kuru laikā guva astoņus punktus (2p 1/3, 3p 2/4), izcīnīja divas atlēkušās bumbas un atdeva divas rezultatīvas piespēles. Savukārt Mārtiņa Skirmanta "Goverla" piedzīvoja zaudējumu pret Kijevas "BC Kyiv" ar 73:81. Skirmants laukumā devās no rezervistu soliņa un 11 minūtēs guva četrus punktus, izcīnīja vienu atlēkušo bumbu, atdeva vienu rezultatīvu piespēli un bloķēja vienu pretinieku metienu.

Izmantotie resursi:
sl.ukrbasket.net