Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

"76ers" īsina sastāvu

"76ers" īsina sastāvu
Foto: AP

Nacionālās Basketbola asociācijas (NBA) klubs Filadelfijas "76ers" atskaitījis spēka uzbrucēju Stromailu Sviftu un aizsargu Šonu Singlteriju, tādējādi saīsinot sastāvu līdz 15 spēlētājiem.

Filadelfijas "76ers" nolēmis saīsināt sastāvu līdz 15 spēlētājiem, kā rezultātā tika atlaisti divi spēlētāji - spēka uzbrucējs Stromails Svifts un aizsargs Šons Singlterijs. Lai arī abi divi pagājušajā sezonā vēl spēlēja NBA, komandā noturēties nav izdevies. Sviftam to liedzis treniņnometnes sākumā gūtais savainojums, kas viņam liedza piedalīties visās trijās pirmssezonas pārbaudes spēlēs, bet Singlterijs nespēja iejusties komandas uzbrukumā un izprast tā nianses.

15 spēlētāji sastāvā ir maksimums, ko pieļauj NBA uz regulārās sezonas sākumu. Nav gan teikts, ka "76ers" nolems paturēt visu pašreizējo sastāvu. Divi spēlētāji sastāvā nav ar garantētiem līgumiem - aizsargs Dionte Kristmass un uzbrucējs Brendons Boumens. Arī citas komandas īsina sastāvus, taču netiek atlaisti spēlētāji, kas iepriekš uzkrājuši solīdu pieredzi NBA.

Izmantotie resursi:
philly.com

  +3 [+] [-]

, 2009-10-13 13:33, pirms 15 gadiem
Stulbusm, Sviftam tās traumas traucē normāli kapāt...
Ar tādu atlētiskumu čalis apveltīts...
eh, cerams ka tiks uz kājām...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2009-10-17 20:46, pirms 15 gadiem
Divi spēlētāji sastāvā nav ar garantētiem līgumiem - aizsargs Dionte Kristmass

ar šito uz Ziemassvētkiem parakstīs