Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

Pēc fanu nekārtībām "Panathinaikos" kronē par Grieķijas čempioniem

Jānis Pārums

Pēc fanu nekārtībām "Panathinaikos" kronē par Grieķijas čempioniem
Foto: ekrānšāviņš

Grieķijas basketbola čempionāta trešā finālspēle līdzjutēju nekārtību dēļ netika nospēlēta līdz galam, tomēr pēcāk "Panathinaikos" tika kronēti par Grieķijas čempioniem.

Pirmajās divās finālspēlēs starp "Panathinaikos" un Pirejas "Olympiakos" uzvarēja "Panathinaikos", tādejādi sērijā izvirzoties vadībā ar 2-0. Trešajā finālspēlē, kas notika Pirejā, "Panathinaikos" vēl minūti un 27 sekundes līdz pamatlaika beigām atradās vadībā ar 76:72, kad "Olympiakos" fani izskrēja laukumā un apbēra spēlētājus un tiesnešus ar dažādiem pirotehnikas priekšmetiem.

Spēle tika apturēta un nolemts to neturpināt pēc tam, kad "Olympiakos" fani atteicās pamest arēnu. Līgas preses sekretārs pēc mača apstiprināja, ka par uzvarētājiem atzīti "Panathinaikos", kas tādējādi 33.reizi kļuva par Grieķijas čempioniem.

Tiek prognozēts, ka par līdzjutēju incidentu "Olympiakos" saņems nopietnu sodu, turklāt jāuzsver, ka līdzīga rakstura incidents notika pirms diviem gadiem. Arī toreiz finālā tikās abas šīs komandas, un arī toreiz pēdējā spēle notika tieši Pirejā.

Izmantotie resursi:
Reuters

  -1 [+] [-]

, 2013-06-13 10:28, pirms 11 gadiem
Nebija cetras speles viniem olympiacos bez faniem jaiztiek vai tas bija POA

     [+] [-]

, 2013-06-13 10:31, pirms 11 gadiem
krissis rakstīja: Nebija cetras speles viniem olympiacos bez faniem jaiztiek vai tas bija POA
Grieķijā fināls noris līdz 3 uzvarām.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2013-06-13 11:24, pirms 11 gadiem
Pareizs lemums. Nu kuda, mest petardes uz speletajiem. vajadzetu sodu uzlikt, lai nakamgad pusfinalus un finalus olimpiakos spele pie tuskam tribinem tikai ar pretinieku faniem (protasm ja tik talu tiks)
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2013-06-13 15:41, pirms 11 gadiem
Bet vismaz ir fani, kuri ir kopā ar komandu, nevis tā kā pie mums...