Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

Autokatastrofā mirst septiņi basketbolisti

Autokatastrofā mirst septiņi basketbolisti
Policijas darbinieki
Foto: AP

Mikroautobusam saskrienoties ar smago automašīnu, dzīvību zaudējuši septiņi kādas Kanādas vidusskolas basketbolisti, kā arī mikroautobusa šofera sieva.

Policija paziņojusi, ka sadursmes iemesls varētu būt apledojušais ceļš. Negadījums notika īsi pēc pusnakts, kad vidusskolas komanda devās mājup no mača, kas notika Monktonā, Ņubrunsvikas apgabalā uz mājām Beiturstā. Mirušie skolnieki bija vecumā no 15 līdz 18 gadiem.

Mikroautobusā bijuši 12 pasažieri. Pie stūres bija Beiturstas vidusskolas skolotājs, savukārt viņa sieva pasniedza nodarbības citā skolā. Paredzams, ka četri izdzīvojušie spēs atveseļoties no gūtajiem savainojumiem. Smagāss automašīnas šoferis nav cietis.

Beiturstas vidusskolas direktors Džons Maklaflins izteicis nožēlu par notikušo, kā arī atbalstu dzīvību zaudējušo tuviniekiem.

Izmantotie resursi:
www.espn.com