Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

Rozītim trīs minūtes uzvarā

Rozītim trīs minūtes uzvarā
Dāvis Rozītis
Foto: Lauris Bērziņš, Sportacentrs.com

Aizvadītajā naktī spēli NCAA aizvadīja Latvijas basketbolists Dāvis Rozītis, kura pārstāvētā Dienvidkalifornijas universitāte ar 59:53 pārspēja Aidaho štata universitāti.

Spēles sākumā Dienvidkalifornijas universitātes "Trojans" basketbolisti bija iekrājuši 19 punktu pārsvaru (25:6), bet līdz puslaika beigām tas bija vairs tikai desmit punkti (31:21). Otrajā puslaikā viesi no Aidaho bija panākuši pat neizšķirtu, bet galotnē uzvaru guva "Trojans". Dienvidkaliforniešu sastāvā rezultatīvākais ar 19 punktiem bija bez maiņām spēlējošais aizsargs Dvaits Lūiss.

Dienvidkalifornijas universitātes "Trojans" komandā pirmo gadu pavadošais spēlētājs Dāvis Rozītis laukumā devās no rezervistu soliņa, nospēlēja trīs minūtes, paspējot atzīmēties ar divām atlēkušajām bumbām, vienu bloķētu pretinieku metienu, vienu kļūdu un vienu personīgo piezīmi.

Nākamo spēli Rozīša "Trojans" aizvadīs pēc vairāk kā nedēļas , kad 19. decembrī savā laukumā uzņems Tenesijas universitāti. Savukārt šonakt spēli aizvadīs otrs Latvijas basketbolists NCAA 1. divīzijā Rihards Kuksiks.

Izmantotie resursi:
espn.com

     [+] [-]

, 2009-12-12 16:58, pirms 15 gadiem
Taa turpinaat un nba varees bloķeet kobes un lebronus!

     [+] [-]

, 2009-12-12 18:40, pirms 15 gadiem
kebe sen būs pensijā un lebrons brieduma gados ^_^