Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

Blats: "Ceru savākt labāko sastāvu!"

Edgars Bērziņš
Edgars Bērziņš

Blats: "Ceru savākt labāko sastāvu!"
Deivids Blats
Foto: AFP

''Ceru, ka uz Turciju man izdosies savākt visus spēcīgākos basketbolistus un nodemonstrēt, uz ko esam spējīgi,'' pēc tam, kad FIBA Krievijai piešķīra tiesības startēt 2010. gada pasaules čempionātā, teica Krievijas izlases galvenais treneris Deivids Blats.

''Esmu priecīgs. Aizvadīto dienu laikā dzīvoju kā uz adatām, taču tagad, kad esam saņēmuši ''Wild card'' uz pasaules čempionātu, jūtos atviegloti. Jau iepriekš teicu, ka, ja Krievijai netiktu piešķirtas tiesības spēlēt pasaules meistarsacīkstēs, tad būtu noziegums. Domāju, ka tie puiši, kuri pārstāvēja Krieviju Eiropas čempionātā Polijā, izdarīja visu, lai pierādītu, ka ne jau Kiriļenko, Holdenā un Hrjapā slēpjas Krievijas valstsvienības spēks. Ceru, ka uz Turciju man izdosies savākt visus spēcīgākos basketbolistus un nodemonstrēt, uz ko esam spējīgi,'' teica Krievijas izlases galvenais treneris Deivids Blats.

''Godīgi sakot, patlaban esmu emociju pilns, un tāpēc ir grūti pateikt kaut ko oriģinālu. Es neplānoju doties uz Turcijā notiekošo izlozi, to, visticamāk, vērošu ar interneta palīdzību, un, protams, par visu notiekošo mani informēs arī Krievijas Basketbola federācijas pārstāvji, kuri gan atradīsies Turcijā. Par iespējamajiem pretiniekiem pat negribu domāt – ar ko būs jāspēlē, ar to arī spēlēsim,'' sacīja Blats.

Izmantotie resursi:
championat.ru

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +5 [+] [-]

, 2009-12-12 20:10, pirms 15 gadiem
Желаю хорошо выступить

  -4 [+] [-]

, 2009-12-12 20:37, pirms 15 gadiem
ej diriģēt Bla.....
šitie neko nevarēs parādīt
Mūsējos uz pirmās spēles drudža paņēma. Pārliecinoši vājākie no "Eiropas" pareizāk Eirāzijas

  -3 [+] [-]

, 2009-12-12 20:40, pirms 15 gadiem
Jā ,acīmredzot atkal kāds tika uzpirkts!!!Tracina ārā!Bet gan jau pārējās komandas viņus noliks pie vietas!Tur viennozīmīgi bija jābūt Lietuvai!!!

  -2 [+] [-]

, 2009-12-12 20:41, pirms 15 gadiem
nu ko, FIBA noziegumu nepieļāva!?

     [+] [-]

, 2009-12-12 20:42, pirms 15 gadiem
Ups,Nepaskatījos,Lietuva arī būs!!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja