Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

Pēc atveseļošanās no sirds apstāšanās Bronijs Džeimss debitē NCAA

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Pēc atveseļošanās no sirds apstāšanās Bronijs Džeimss debitē NCAA
Bronijs Džeimss. Foto: AP/Scanpix

Svētdien debiju studentu basketbola čempionātā NCAA Dienvidkalifornijas Universitātes sastāvā piedzīvoja Lebrona Džeimsa dēls Bronijs, kuram vasarā kādā no treniņiem apstājās sirds. Viņš zaudējumā pret Longbīču nospēlēja 16 minūtes, atzīmējoties katrā no statistikas ailēm.

Šī gada jūlijā kādā no treniņiem sirds apstāšanos piedzīvoja Lebrona Džeimsa dēls Bronijs. Kā tika teikts paziņojumā, toreiz Bronijam nekavējoties tika sniegta medicīniskā palīdzība un viņu nogādāja slimnīcā.

Bronijam izdevies veiksmīgi atlabt un viņš nedēļas nogalē debitējis NCAA, taču viņa pārstāvētā Dienvidkalifornijas Universitāte papildlaikā ar 79:84 piekāpās Longbīčai. Bronijs nospēlēja 16 minūtes, kurās guva četrus punktus, izcīnīja trīs atlēkušās bumbas, izdarīja divas rezultatīvās piespēles, pārķēra divas piespēles un bloķēja vienu pretinieku metienu. Spēlē viņš iesaistījās no rezervistu soliņa un jau iepriekš bija plānots, ka spēlēs ierobežotu minūšu skaitu.

Spēli klātienē noraudzījās arī Bronija tēvs Lebrons Džeimss kopā ar Losandželosas ''Lakers'' ģenerālmenedžeri Robu Pelinku. Tribīnes bija pilnas, un ažiotāža ap spēli bija liela, spēli apmeklējot gandrīz desmit tūkstošiem skatītāju.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/mens-college-b...

  -2 [+] [-]

, 2023-12-11 13:54, pirms 10 mēnešiem
Ja sports tiek uzskatīts par biznesu, tad to vai bronijs speles nba vareja jau saprast bridi, kad arsta kabineta tika pazinots vai lebrona pirmdzimtais bus meitene/puisits.

     [+] [-]

, 2023-12-11 17:35, pirms 10 mēnešiem
cehoslovāks rakstīja: Ja sports tiek uzskatīts par biznesu, tad to vai bronijs speles nba vareja jau saprast bridi, kad arsta kabineta tika pazinots vai lebrona pirmdzimtais bus meitene/puisits.
protams, jo Džordana bērni spēlē jau 20to sezonu tur