Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

Heds spēlēs Ņūorleānā

Heds spēlēs Ņūorleānā
Luters Heds
Foto: AP

Nacionālās Basketbola asociācijas (NBA) klubs Ņūorleānas "Hornets" vienojies par līguma parakstīšanu uz diviem gadiem par 2,3 miljoniem ASV dolāru ar aizsargu Luteru Hedu.

Abas puses vienošanos panāca sestdien, bet darījums kļūs oficiāls, kad Heds izies nepieciešamās medicīniskās pārbaudes. Vienošanās panākta par līguma noslēgšanu uz diviem gadiem par 2,3 miljoniem ASV. Pirms otrā līguma gada Hedam būs spēlētāja opcija, kas ļaus kļūt par brīvo aģentu. "Hornets" vēlējās piesaistīt Hedu, jo tika lūkots pēc spēlētāja ar jau NBA pieredzi, kas var spēlēt abās aizsarga pozīcijās.

191 cm garais Heds 2005. gada NBA draftā tika izvēlēts ar 24. numuru, kad to paveica Hjūstonas "Rockets". Šajā Teksasas štatā esošajā klubā Heds pavadīja trīs ar pusi sezonas līdz īsu brīdi bija Maiami "Heat" sastāvā 2008./2009. gada sezonas noslēgumā. Savukārt aizvadītajā sezonā Heds pārstāvēja Indiānas "Pacers", kura sastāvā 47 spēlēs vidēji guva 7,6 punktus, izcīnīja 1,7 atlēkušās bumbas un atdeva 1,5 rezultatīvas piespēles.

Izmantotie resursi:
ESPN

  +1 [+] [-]

, 2010-07-11 18:23, pirms 14 gadiem
Arī Hornets dabū kaut ko!