Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

Kuksika treneris saņem atzinību

Kuksika treneris saņem atzinību
Herbs Sendeks un Rihards Kuksiks
Foto: azcentral.com

Latvijas basketbolista Riharda Kuksika pārstāvētās Arizonas Štata universitātes "Sun Devils" vienības galvenais treneris Herbs Sendeks atzīts par "Pac-10" konferences sezonas labāko treneri.

Sendeks pēc balvas saņemšanās bija priecīgs, norādot, ka šis ir ne tikai viņa individuālais sasniegums, bet arī visas komandas panākums. Pēc veiksmīgas iepriekšējās sezonas "Sun Devils" palika bez diviem līderiem Džeimsa Hārdena un Džefa Pendergrāfa, kuru karjeras turpina NBA. Daudziem tas lika norakstīt "Sun Devils" iespējas šosezon, bet Sendeks ar saviem padotajiem pierādījis pretējo.

Pirms sezonas mediji Arizonas Štata universitātei prognozēja vietu "Pac-10" konferences lejasgalā, taču realitātē viss izvērtās citādāk, jo "Sun Devils" noslēgumā bija otrajā vietā. Tikai par vienu uzvaru "Sun Devils" atpalika no Kalifornijas universitātes, kas ieņēma pirmo vietu. Gada spēlētāja balva "Pac-10" konferencē tika Kalifornijas universitātes basketbolistam Džeromam Rendlam, bet konferences simboliskajā pirmajā komandā tika iekļauts "Sun Devils" aizsargs Tajs Ebots, kurš pašreiz ir komandas rezultatīvākais spēlētājs. Savukārt "Sun Devils" uzbrucējs Trents Lokets iekļauts labāko "Pac-10" konferences pirmgadnieku vidū.

Pagaidām gan "Sun Devils" vēl nav nodrošināta vieta NCAA izslēgšanas spēlēs, kas būs jānopelna ar veiksmīgu sniegumu "Pac-10" finālspēlēs. Šīs spēles sāksies ceturtdien vakarā.

Izmantotie resursi:
azcentral.com