Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

Labucks: "Latvijā ir kā Lietuvā"

Labucks: "Latvijā ir kā Lietuvā"
Arnas Labucks
Foto: Romaulds Vambuts

Basketbola kluba "VEF Rīga" lietuviešu uzbrucējs Arnas Labucks atklājis, ka viņš nesaskata lielu atšķirību starp dzīvošanu Latvijā un Lietuvā, kā arī minējis, ka lielākas treneru prasības ir vietējiem spēlētājiem.

Šis Labuckam ir pirmais gads kā viesspēlētājam, jo līdz tam viņš bija spēlējis tikai Lietuvā. Taču spēlētājs nejūt lielu atšķirību: "Visiem saku, ka man Latvija ir tāda pati kā Lietuva. Nejūtos kā viesspēlētājs. Protams, formāli tāds esmu. Tas ir labi, ka pirmā ārzemju komanda man ir no Latvijas. Mājas ir tuvu, tāpēc viesspēlētāja dzīve nav sarežģīta," tā 21 gadus vecais basketbolists.

Labuckam tika jautāts, vai VEF treneri pieprasa vairāk no viesspēlētājiem, kā no pašmāju basketbolistiem. "Godīgi sakot, viss ir otrādāk. Treniņos no latviešu spēlētājiem treneris prasa krietni vairāk nekā no leģionāriem. Spēlēs nedaudz mazāk, bet tik un tā - prasības vietējiem spēlētājiem ir augstākas," tā Labucks.

205 cm garais lietuviešu uzbrucējs uzskata, ka "VEF Rīga" komandai ir pa spēkam izcīnīt LBL čempiontitulu, ko pierāda vietējā līgā gūtās četras uzvaras četrās spēlēs. Savukārt BBL mērķis ir "Final 4", bet VTB līgā - nospēlēt pēc iespējas labāk. "Vienīgi pagaidām nav bijušas runas par mērķiem FIBA Izaicinājuma kausā," atklāj Labucks.

Jau rītdien "VEF Rīga" nākamo spēli, kad Baltijas līgā izbraukumā tiksies ar "Ventspili". Spēles sākums pulksten 18:30.

Izmantotie resursi:
krepsinis.net

 +13 [+] [-]

, 2009-11-09 19:16, pirms 15 gadiem
nē Lietuvā ir kā Latvijā!

  +6 [+] [-]

, 2009-11-09 19:17, pirms 15 gadiem
čalis jau pats arī neslikts, metiens labs, ātrums, dribls un kāju darbība tāpat, vēl tikai pieredzi un atlēkošās bumbas, un tad jau būs ideāli!
visticamāk nākoš sezon jau deldēs solu LR vai Žalgirī, kā tas noticis ar daudziem citiem leišiem, kas sevi labi apliecinājuši Latvijā..
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2009-11-09 22:34, pirms 15 gadiem
Skudrinieks rakstīja: Negodīgi, ka letiņiem prasibas ir augstākas. Sviests.
tas tieshi ir labi,lai izpildiitu prasiibas, jaapieliek vairaaak puuules,kas veicina progresu

     [+] [-]

, 2009-11-10 07:45, pirms 15 gadiem
Valters vakarā nopietni audzināja Koļu, ka Vefā kārtības nav, stafs nestrādā, krekli un ūdeņi nosviesti ne tur, spēlētāji ēd vienu un to pašu jau kuro dienu, Valdim vienam pašam viss jādara, trenēt pietrūkst laika utt. Ja Koļa nebeigs tēlot kruto ezi, pēc nedēļas dabūs ar kāju pa pakaļu.
Leišos droši vien šai ziņā ir vairāk kārtības, klubā katrs zina, kas jādara un arī dara.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2009-11-10 10:40, pirms 15 gadiem
76 rakstīja: Valters vakarā nopietni audzināja Koļu, ka Vefā kārtības nav, stafs nestrādā, krekli un ūdeņi nosviesti ne tur, spēlētāji ēd vienu un to pašu jau kuro dienu, Valdim vienam pašam viss jādara, trenēt pietrūkst laika utt. Ja Koļa nebeigs tēlot kruto ezi, pēc nedēļas dabūs ar kāju pa pakaļu.
Leišos droši vien šai ziņā ir vairāk kārtības, klubā katrs zina, kas jādara un arī dara.
Koļu neaiztiec!