Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

Franči piesardzīgi, itāliešus neapmierina kalendārs

Māris Noviks
Māris Noviks @MarisNoviks

Franči piesardzīgi, itāliešus neapmierina kalendārs
Francijas valstsvienības spēlētājs Tonijs Pārkers Rīgā ieradās bez Evas Longorijas

2009. gada 5. - 30. augustā Francija, Itālija, Somija, Bosnija-Hercegovina, Beļģija un Portugāle sacentīsies par pēdējo ceļazīmi uz Eiropas vīriešu basketbola finālturnīru, lai B grupā sacenstos ar Latviju, Vāciju un Krieviju.

Piedāvājam iepazīties ar Francijas un Itālijas pārstāvju komentāriem par izlozes rezultātiem.

Žans Pjērs De Vičenzi, Francijas valstsvienības direktors: „Esam kvalifikācijas B grupā ar divām stiprām komandām – Itāliju un Somiju. Pēdējai ir ļoti labs treneris Henriks Detmans, Somija pieveica Franciju Strasbūras turnīrā. Itālijas spēku noteiks NBA spēlētāju Barnjāni, Belinelli un Galināri pieejamība. Ja uzvarēsim B grupā, droši vien nāksies spēlēt ar Bosniju-Herecegovinu, kas varētu būt stiprākā komanda A grupā un nav maza Eiropas mērogā. Iekļūstot finālturnīrā un pulcējot labāko sastāvu, varam tikt galā ar Vāciju un Latviju, taču daudz noteiks sastāva komplektācija.”

Karlo Rekaljati, Itālijas valstsvienības galvenais direktors: „Sliktāks kalendārs nevar būt. Pirmajā spēlē mājās jāspēlē ar Franciju un mums ir slikta pieredze no vasaras kvalifikācijas laikiem, kad Kaljāri pirmajā spēlē zaudējām Serbijai. Citādi nav starpības, vai ar Franciju spēlējam pirmajā vai otrajā kvalifikācijas kārtā. Zaudējums mājās var ļoti dārgi maksāt. Mūs gaida grūtības un ceru, ka tiksim ar tām galā. Nepieciešams visu ieguldījums un uzskatu, ka tas būs izšķiroši.”

Itālijas basketbola federācijas pārstāvis, leģendārais Dino Menehins: „Kas nejūt pienākumu un godu spēlēt nacionālajā valstsvienībā, manās acīs nav īsts spēlētājs. Kvalifikācijas uzvarētājiem nebūs viegli arī tālāk, jo B grupā būs grūti spēlēt ar Krieviju, Vāciju un Latviju. Taču jāiet soli pa solim, vispirms jāuzvar kvalifikācijā.”

Francijas spēļu kalendārs
5. augusts, Itālija – Francija
8. augusts, Francija – Somija
14. augusts, Francija – Itālija
17. augusts, Somija – Francija
27. un 30. augusts, A un B grupas uzvarētāju cīņas

Izmantotie resursi:
basketfrance.com
fip.it

  -3 [+] [-]

, 2008-11-09 20:03, pirms 16 gadiem
Ir jau beztēmā uzrakstīts, bet man Noviks patīk

  +2 [+] [-]

, 2008-11-09 20:06, pirms 16 gadiem
Pēc bildes komenta uzreiz aizdomas uz Noviku
Slēpts komentārs: G-UNIT_player
Slēpts komentārs: 3pt.shooter

  -4 [+] [-]

, 2008-11-09 20:16, pirms 16 gadiem
Noviks is the best of the best, bet man liekas, ka mums tiks FRANCIJA, itāļu NBA veči, reti domā par izlasi un Bosniju-Herecegovinu ir melnais zirdziņs, maz ir dzirdēts par šo izlasi.

  +2 [+] [-]

, 2008-11-09 20:30, pirms 16 gadiem
potugale

  +2 [+] [-]

, 2008-11-09 20:34, pirms 16 gadiem
Vai tad stilistiski ir pareizi itālieši, franči? Vai drīzāk nav francūži un itāļi?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-11-09 21:44, pirms 16 gadiem
Francuzi ir krieviem, bet itāļi ir izmirusi cilts.