Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

Jankova paraugtreniņi Ventspilī

Jankova paraugtreniņi Ventspilī
LBS prezidents Ojārs Kehris un Kosta Jankovs
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze

Iepriekšējā nedēļas nogalē no 5. līdz 7.septembrim Ventspils Olimpiskajā centrā serbu speciālists Kosta Jankovs vadīja basketbola parauga treniņus jauniešiem kā arī "VeA" komandai. Gan mūsu treneriem, gan arī pašiem sportistiem bija iespēja iegūt jaunu pieredzi.

Pats Jankovs ir pārtraucis trenera darbu pirms četriem gadiem, kļūstot par skautu. Pirms tam kā treneris ir nostrādājis 26 gadus, un no tiem 15 gadus ir bijis galvenais treneris dažādu līmeņu komandās. Strādājis par treneri tādos klubos kā "Paris Saint Germain", Atēnu "Panathinaikos", "Barcelona" un Malagas "Unicaja".

Kostam Jankovam ir ievērojama trenera pieredze. Pirms diviem gadiem Jankovs ir strādājis ar ASV izlasi, gatavojot to pasaules čempionātam Japānā, kur viņš tika piesaistīts kā Eiropas basketbola skolas speciālists. Jankovs darbojās NBA kluba Goldensteitas "Warriors" sistēmā kā skauts, un savulaik pirms NBA drafta Jankovs individuāli strādāja ar Andri Biedriņu, tajā laikā būdams jau kā "Warriors" sistēmas treneris.

Kopš pagājušā gada Kosta Jankovs pilda Latvijas Basketbola Savienības konsultanta pienākumus.

Gints Fogels: "Viss, kas tiek izdarīts, ir ļoti labi un pareizi. Un iegūtais rezultāts noteikti būs labs. Diemžēl sporta skolā līdz ar to būtu jātrenējas sešas dienas nedēļā ar četru stundu gariem treniņiem, jo 1996. gad''a dzimušiem zēniem vairāk kā pusotrā stundā tika izdarītas četras lietas."

Raitis Silarājs: „Jankovs ļoti lielu vērību pievērš tieši tehniskajiem elementiem. Vingrinājumi, kas tika demonstrēti nebija jauni, bet vērsti uz tehniskajām lietām. Spēļu situācijas tiek rūpīgi analizētas, pieļautās spēlētāju kļūdas - labotas. Līdz ar to treniņi ir zemas intensitātes. Šāda veida treniņi ļauj pašiem treneriem uzzināt kaut ko jaunu, kā arī spēlētājiem tā ir pārmaiņa no ikdienas ierastā ritma.”

Izmantotie resursi:
bkventspils.lv

  +2 [+] [-]

, 2008-09-09 14:01, pirms 16 gadiem
Izcils treneris, treniņos var ierēkt arī
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-09-09 14:39, pirms 16 gadiem
A kapēc nebija raksts par to, ka būs šādi paraugtreniņi? Nu i, ka bija? es ar gribēju varbūt pastīties...

 +11 [+] [-]

, 2008-09-09 14:58, pirms 16 gadiem
Galīgi nesūdīgi čalim 100 000 alga un viss kas jādara ir gadā jānovada viens paraugtrenniņš..
Vismaz nav dzirdēts ka viņš vēl kaut ko īpašu būtu darījis...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-09-09 16:12, pirms 16 gadiem
lai skatās Galvanovkis , ticu ka tiešām var iemācīties kko, bet tam vaig lielāku laiku, ne jau pārs treniņu! mūsu spēlētājiem visproblemātiskākais ir tieši tehnika un caurgājiens, tieši tas ir jālīpē! tai pat ventspilī piemēram vairogs, vaidzētu labu caurgājienu un driblu- būtu lieliska eiropas līmeņa spēlētājs!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-09-09 17:28, pirms 16 gadiem
Namejs latgaļu karotājs rakstīja: lai skatās Galvanovkis , ticu ka tiešām var iemācīties kko, bet tam vaig lielāku laiku, ne jau pārs treniņu! mūsu spēlētājiem visproblemātiskākais ir tieši tehnika un caurgājiens, tieši tas ir jālīpē! tai pat ventspilī piemēram vairogs, vaidzētu labu caurgājienu un driblu- būtu lieliska eiropas līmeņa spēlētājs!

plus veel aatrumu,citaadi izskataas ka vinsh paaraak palaujas uz savaam garajaam rokaam un soljiem

     [+] [-]

, 2008-09-09 17:30, pirms 16 gadiem
K.Durant rakstīja: http://uk.youtube.com/watch?v=poRnKBvoiqA

ej dir.st

     [+] [-]

, 2008-09-10 22:22, pirms 16 gadiem
Tāta sajūta ka Fogels būtu pālī intervēts

     [+] [-]

, 2008-09-11 20:27, pirms 16 gadiem
Būs labi