Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

Smušs Pārkers uz Ķīnu

Smušs Pārkers uz Ķīnu
Smušs Pārkers
Foto: AP

Amerikāņu basketbolists Smušs Pārkers, kuram pirms pāris sezonām bija stabila vieta NBA, parakstījis līgumu ar Ķīnas basketbola klubu "Guangdong". Šo sezonu Pārkers sāka NBA Attīstības līgā.

Pirms pāris dienām notika NBA Attīstības līgas jeb D-Līgas spēlētāju atrādīšanās, kad lielākā daļa komandu sabrauca uz Jūtu, kur aizvadīja savstarpējās spēlēs. Šajā laikā ne pārāk veiksmīgu sniegumu parādīja Smušs Pārkers, kura izredzes atgriezties NBA samazinājās. Tāpēc spēlētājs nolēmis piekrist piedāvājumam no Ķīnas komandas "Guangdong", atklājis Pārkera līdzšinējās komandas "Rio Grande Valley Vipers" galvenais treneris Klejs Mouzers. "Tāds variants jau bija no sākuma. Viņam bija arī piedāvājums no Itālijas, bet ķīniešu komanda turpināja piedāvāt līgumu, kuru beigās viņš nevarēja ignorēt."

Savas karjeras laikā Pārkers aizvadījis 286 regulārās sezonas spēles NBA, pārstāvot vairākas komandas. Individuāli vislabākā sezona viņam bija pārstāvot Losandželosas "Lakers", kad viņš bija komandas pamatsastāva saspēles vadītājs. Šīssezonas 17 spēlēs D-Līgā, būdams "Rio Grande Valley Vipers" līderis, Pārkers vidēji guva 17,2 punktus, atdeva 7,5 rezultatīvas piespēles, izcīnīja 4,2 atlēkušās bumbas un arī pieļāva 5,1 kļūdas.

Saistītie raksti:
Bonzijs Velss spēlēs Ķīnā
Basketbols Ķīnā – nemaz tik vājš kā šķiet?
Velss debitē ar 48 punktiem

Izmantotie resursi:
themonitor.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2009-01-09 22:05, pirms 16 gadiem
bljē. visi iet uz ķīnu.

  -2 [+] [-]

, 2009-01-09 22:06, pirms 16 gadiem
priekš nba par švaku jau bija...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2009-01-09 22:17, pirms 16 gadiem
Un viengad bija Lakers starting 5

  +3 [+] [-]

, 2009-01-09 22:17, pirms 16 gadiem
ka phil jakson sito nosauc -kartejais nujorkas puisits kas iedomajies no sevis sazin ko ........
isteniba delj mutes brukesanas vinjam ar nba karjera neturpinajas .......