Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

Džentile Romā līdz sezonas beigām

Džentile Romā līdz sezonas beigām
Nando Džentile
Foto: Digitale

Itālijas basketbola kluba Romas "Lottomatica" ģenerālmenedžeris Dežans Bodiroga paziņojis, ka komandas galvenā trenera amatā līdz sezonas beigām, kā arī uz nākamo sezonu paliek līdzšinējais pagaidu treneris Nando Džentile.

Pēc ceturtdienas Eirolīgas spēles, kurā "Lottomatica" pagarinājumā ar 96:103 piekāpās Vitorijas "Tau Ceramica", zaudējot izredzes iegūt pirmo vietu grupā, kluba vadība paziņoja, ka galvenā trenera amatā līdz pat nākamās sezonas beigām būs Nando Džentile. Sezonas sākumā "Lottomatica" vadīja horvātu speciālists Jasmins Repeša, kura vadībā komanda ļoti labi spēlēja Eirolīgā, jau priekšlaicīgi nodrošinot iekļūšanu "Top 16" kārtā, bet Itālijas čempionātā bija vairāki zaudējumi, pēc kuriem Repeša nolēma atkāpties. Viņa vietu ieņēma līdzšinējais asistents Džentile.

Kopš "Lottomatica" vada 41 gadus vecais Džentile, komanda uzvarējusi četrās Itālijas čempionātā spēlēs pēc kārtas. Pirms trenera karjeras sākšanas Džentile bija veiksmīgs basketbolists, 2000. gadā ar Atēnu "Panathinaikos" triumfējot Eirolīgā un 1991. gadā Itālijas izlases sastāvā uzvarot Eiropas čempionātā.

Izmantotie resursi:
euroleague.net

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja