Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

''Tau Ceramica'' un ''Cibona'' pastiprinās

''Tau Ceramica'' un ''Cibona'' pastiprinās
Vlado Ilievskis
Foto: AFP

Divas ULEB Eirolīgas komandas - spāņu ''Tau Ceramica'' un Zagrebas ''Cibona'' ir papildinājušas savas komandas rindas. ''Tau Ceramica'' iegādājusies Vlado Ilievski no Ļubļanas ''Union Olimpija'', bet ''Cibona'' ieguvusi Alanu Andersonu.

Vlado Ilievski ''Tau Ceramica'' iegādājās no slovēņu kluba Ļubļanas ''Union Olimpija'', kas arī šogad piedalās ULEB Eirolīgā, tomēr ne ar labiem panākumiem. Ilievskim šī būs atgriešanās Spānijas līgā, jo pirms tam basketbolists pārstāvēja ''Regal FC Barcelona'', palīdzēdams 2004.gadā izcīnīt Spānijas čempiontitulu.

ULEB Eirolīgā Vlado Ilievskis Ļubļanas ''Union Olimpija'' sastāvā aizvadīja sešas spēles, kuru laikā vidēji spēlēja 34 minūtes, guva 13,5 punktus, kā arī izdarīja 2,2 rezultatīvas piespēles, toties Adrijas līgā maķedonietis guva 15,8 punktus un atzīmējās ar 4,5 piespēlēm. Tā kā basketbolists jau spēlējis ULEB Eirolīgas grupu turnīrā ''Union Olimpija'' sastāvā, tad ''Tau Ceramica'' komandai Ilievskis varēs palīdzēt vien sākot ar Top16 kārtu.

Savukārt Zagrebas ''Cibona'', kura jau nodrošinājusi iekļūšanu nākamajā kārtā ULEB Eirolīgā, pastiprinājusies ar amerikāni Alanu Andersonu, kurš sezonu iesāka Krievijas kluba Ļubercu ''Triumph''. Pagājušo sezonu basketbolists ULEB Eirolīgā aizvadīja deviņas spēles Boloņas ''Virtus'' sastāvā, kuru laikā vidēji guva 14,3 punktus, kā arī izcīnīja 3,7 atlēkošās bumbas. Līgums ar ''Cibona'' noslēgts līdz gada beigām un paredzams, ka Andersons klubā ieradīsies uzreiz pēc Jaunā gada.

Izmantotie resursi:
euroleague.net

  +4 [+] [-]

, 2008-12-31 14:17, pirms 16 gadiem
šiem laikam nav ''globālā krīze"

  +3 [+] [-]

, 2008-12-31 15:14, pirms 16 gadiem
egils34 rakstīja: šiem laikam nav ''globālā krīze"
viniem to sponsoru tipat dodz kaa sunim blusu..

     [+] [-]

, 2009-01-01 23:49, pirms 16 gadiem
Daudzi, kas devās uz Krievzemi pēc lielā piķa aplauzušies...