Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

Francija paliek bez diviem NBA spēlētājiem

Francija paliek bez diviem NBA spēlētājiem
Joakims Noā
Foto: AFP/Scanpix

Dažas nedēļas pirms pasaules čempionāta sākuma Francijas izlase palikusi bez diviem spēlētājiem, kas ikdienā pārstāv NBA klubus. Savainojumu guvis aizsargs Rodrigs Boubā, bet Joakims Noā atteicis izlasei.

Piektdien tika apstiprināta informācija, ka Dalasas "Mavericks" aizsargs Rodrigs Boubā guvis kreisās pēdas lūzumu, kas visticamāk izsvītro viņu no Francijas izlases kandidātiem. "Mavericks" klubs cer, ka lūzums nav bijis nopietns, kas izslēgtu operācijas nepieciešamību (tādā gadījumā Boubā nevarētu spēlēt līdz pat trīs mēnešiem). Pašreiz Boubā ir ceļā uz Dalasu, kur tiks veiktas detalizētākas izmeklēšanas.

"Ja viņš varēs būt ierindā uz sezonas sākumu, viss būs kārtībā," sacījis "Mavericks" īpašnieks Marks Kjūbans, kurš pazīstams kā skeptiķis savu basketbolistu spēlēšanai izlašu sastāvos. "Tas varētu pavērt iespēju Dominikam Džounsam," par citu jauno "Mavericks" aizsargu teica Kjūbans.

Tikmēr piektdien Francijas galvenais treneris Vinsents Kolē paziņoja, ka izlasei šogad tā arī nepievienosies Čikāgas "Bulls" centrs Joakims Noā. Cerības, ka Noā varētu spēlēt izlasē bija minimālas, bet tagad kļuvis pilnīgi skaidrs par viņa nepalīdzēšanu, jo nav noslēgtas pārrunas par līguma pagarināšanu ar "Bulls".

Izmantotie resursi:
ESPN: The Worldwide Leader In Sports
2010 FIBA World Championship Turkey - powered...

  +1 [+] [-]

, 2010-08-07 10:29, pirms 14 gadiem
Tapat USA (ja nekas dižs nenotiks) paņems zeltu

 +22 [+] [-]

, 2010-08-07 10:34, pirms 14 gadiem
karpins rakstīja: Tapat USA (ja nekas dižs nenotiks) paņems zeltu
Pekinā visi zināja ka ASV uzvares, šogad nemaz tik pārliecināti nevar but. Tomēr visi čali jauni, var galvās iestāties tads čiks un nekas vairs nesanāk. Spānija notiekti, tomēr gandriz visi labākie spēlē, Gazols var tiekt vienigais nav. Lietuva,Argentina, vēl jau dažas kas var pacinities.

 +23 [+] [-]

, 2010-08-07 10:36, pirms 14 gadiem
tapat Francijai vel ir Parkers,Turiafs,Diaws,Mahinmi un Batums ar sitajiem speletajiem var pacinities par augstam vietam
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2010-08-07 10:40, pirms 14 gadiem
skype rakstīja: tapat Francijai vel ir Parkers,Turiafs,Diaws,Mahinmi un Batums ar sitajiem speletajiem var pacinities par augstam vietam
Parkers un Turiafs nespēlēs, bet jā, sastāvs tikuntā ir labs.

  +3 [+] [-]

, 2010-08-07 10:45, pirms 14 gadiem
Harington rakstīja: Parkers un Turiafs nespēlēs, bet jā, sastāvs tikuntā ir labs.
jaa zhel ka ari Mikaels Pietrus nespeles,tad sastavs butu ka dream team
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2010-08-07 10:51, pirms 14 gadiem
Harington rakstīja: Pekinā visi zināja ka ASV uzvares, šogad nemaz tik pārliecināti nevar but. Tomēr visi čali jauni, var galvās iestāties tads čiks un nekas vairs nesanāk. Spānija notiekti, tomēr gandriz visi labākie spēlē, Gazols var tiekt vienigais nav. Lietuva,Argentina, vēl jau dažas kas var pacinities.
Pekinā ASV paņēma uz zvaigznēm tīri, bet šī jau varētu būt komanda
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2010-08-07 12:15, pirms 14 gadiem
Pietrusu laikam jau kādu laiku vairs neņem uz izlasi, lasīju vai kāds no komentētājiem teica, ka baigi lecīgais čalis, izlases mikroklimatu bojā, tāpēc neņemot uz izlasi vairs viņu !