Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

Liepājas basketbola čempionātā tiks noskaidroti finālisti

Liepājas basketbola čempionātā tiks noskaidroti finālisti
Foto: Jānis Priedītis

Šo svētdien, 9. martā, Liepājas Olimpiskajā centrā tiks aizvadītas atbildes pusfināla spēles Liepājas pilsētas basketbola čempionātā. Pirmās pusfināla spēles noslēdzās ar izteiktu vienas komandas pārsvaru, bet zaudētāji plinti krūmos vēl nav metuši un atbildes cīņā dosies tikai un vienīgi par uzvaru. Spēles sāksies no pulksten 13:00.

Kā pirmās atbildes pusfināla spēli aizvadīs "Ģeodēzists" un "Liepājas Universitātes" komandas. Pirmajā mačā pirms nedēļas pārāki bija regulārā čempionāta uzvarētāji – “Ģeodēzists” basketbolisti, kuri pārspēja studentus gana pārliecinoši ar rezultātu 94:64. Līdz ar to, ir jānotiek lielam pārsteigumam, lai “Universitāte” spētu atspēlēt šo 30 punktu deficītu, taču komandai vēl ir 40 minūtes spēles laika, lai to izdarītu. Spēles sākums pulksten 13:00.

Otrajā pusfinālā spēkiem mērosies "Red Sun Buffet" un "VIA-S Modular Houses" komandas. Pirmajā mačā ļoti negaidīti pārliecinošu uzvaru izcīnīja “VIA-S” basketbolisti (92:52), līdz ar to, regulārā čempionāta vicelīderi “Red Sun Buffet” ir nonākuši bezdibeņa malā un tikai uzvara ar 41 punktu starpību dos vietu ilgi kārotajā finālā. Šīs spēles sākums pulksten 14:30.

Pēc šīm spēlēm noskaidrosies gan bronzas, gan zelta spēles dalībnieki. Izšķirošās fināla cīņas norisināsies pēc divām nedēļām, 22. martā, kad arī tiks noskaidroti šā gada medaļnieki un vērtīgākie spēlētāji individuālajā vērtējumā.

Atbildes pusfināla spēļu kalendārs (9. marts):
13:00 "Ģeodēzists" - "Liepājas Universitāte"
14:30 "Red Sun Buffet" - "VIA-S Modular Houses"

Norises vieta: LOC sporta zāle Nr. 4 (volejbola zāle)
Ieeja skatītājiem: bezmaksas!

Informāciju sagatavoja:
Mārtiņš Kozlovskis
LOC sporta projektu vadītājs