Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

Lopezs nespēlēs divus mēnešus

Lopezs nespēlēs divus mēnešus
Robins Lopezs
Foto: AP

Nacionālās Basketbola asociācijas (NBA) klubs Fīniksas "Suns" sastāvs kļuvis īsāks, jo pēdas lūzuma dēļ sešas līdz astoņas nedēļas nevarēs spēlēt centrs Robins Lopezs.

Tiek prognozēts, ka pēdas lūzumu guvušais Lopezs izlaidīs nākamās sešas līdz astoņas nedēļas, kas nozīmēs nepiedalīšanos vismaz 11 regulārās sezonas spēlēs. Savainojumu Lopezs guva sestdienas treniņspēlē. No sākuma savainojums netika uzskatīts par ļoti nopietnu, bet dienu pēc tā gūšanas pēdā sāpes palielinājās.

Otrdien Lopezam tiks veikta operācija. Pašreiz "Suns" izskata iespēju pastiprināt garo galu. "Mums jāatrod veids, kā kopējiem spēkiem izcīnīsim bumbas. Vajadzēs arī pielāgoties aizsardzībā, jo viņš bija mūsu labākais metienu bloķētājs," sacījis "Suns" galvenais treneris Alvins Džentrijs.

Izmantotie resursi:
azcentral.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2009-10-06 20:03, pirms 15 gadiem
Lai maina kko pret Biedru

  -2 [+] [-]

, 2009-10-06 21:07, pirms 15 gadiem
Atceros Lopezu, kopš viņš ar Bērzu spēlēja kopā komandā...