Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

CSKA neplāno veikt izmaiņas

CSKA neplāno veikt izmaiņas
Duško Vujoševičam ar CSKA sezona iesākusies neveiksmīgi
Foto: cskabasket.com

Krievijas basketbola klubs Maskavas CSKA sezonu sācis nepārliecinoši, bet tuvākajā laikā izmaiņas komandā netikšot veiktas, atklājis prezidents Andrejs Vatutins.

Pēc pirmajām trīs Eirolīgas spēlēm D grupas pēdējā vietā ar trīs zaudējumiem ir Maskavas CSKA. Negaidīti sliktais sezonas sākums tomēr neveicināšot kādas izmaiņas tuvākajā laikā, atklājis CSKA prezidents Andrejs Vatutins: "Tagad notiek komandas darbs pie kļūdu labošanas. Apzinos, ka visi no mums tagad gaida kardinālas pārmaiņas, iespējams, kādus atlūgumus, bet varu pateikt, ka šādus lēmumus nepieņemsim. Pie tam mūsu sastāvā ir vairāki savainotie. Kāds ir viņu stāvoklis? Tuvākajā laikā neviens no viņiem neatgriezīsies." CSKA lazaretē pašreiz atrodas trīs potenciālie sākumsastāva spēlētāji - Viktors Hrjapa, Ramūns Šiškausks un Aleksandrs Kauns.

Ar līdzšinējiem rezultātiem apmierināti nav paši CSKA spēlētāji, tāpēc šodien kluba mājaslapā ievietota vēstule saviem faniem. "Pašreiz ejam cauri sarežģītam laikam, bet nekas nav zaudēts. Ticam, ka ir gara sezona un ar jūsu atbalstu drīz vien varam uzsākt uzvaru sēriju. Esat mūs atbalstījuši labos un sliktos gados, tāpēc lūdzu nenorakstiet mūs. Jūsu atbalsts mums daudz ko nozīmē un mēs turpināsim centīgi strādāt treniņos un spēlēs, lai kļūtu par komandu, par ko varēsiet lepoties. Ceram uzlabot sniegumu un turpināt lieliskās CSKA tradīcijas."

Izmantotie resursi:
Футбол, хоккей, баскетбол, теннис, бокс,...
ПБК ЦСКА Москва | Новости

     [+] [-]

, 2010-11-05 20:18, pirms 14 gadiem
Tad taapat arii zaagjees!