Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

D grupa: CSKA tiek pie pirmās uzvaras

Krišs Upenieks

D grupa: CSKA tiek pie pirmās uzvaras
Tradžans Lengdons
Foto: cskabasket.ru

Šovakar ULEB Eirolīgā pie pirmās uzvaras D grupā tika Maskavas CSKA, kas savā laukumā nerezultatīvā mačā ar rezultātu 65:55 pārspēja grupas līdervienību ''Olimpija''.

Šovakar Maskavā tika aizvadīta viena D grupas spēlē, kurā vietējā CSKA uzņēma ‘’Olimpija’’ basketbolistus. Turnīru komandas iesākušas ar pilnīgi dažādām sekmēm – ja ‘’Olimpija’’ trīs spēlēs ir izcīnījusi tikai uzvaras, tad maskaviešiem pie panākuma vēl nav izdevies tikt.

Spēli daudz labāk iesāka mājinieki, kuri pēc nospēlētām piecām minūtēm bija izvirzījušies vadībā ar 9:3. CSKA basketbolisti turpināja dominēt laukumā arī mača turpinājumā, noslēdzot pirmos ceturtdaļu ar 20:5 par labu sev. Lai arī otrās ceturtdaļas sākumā CSKA basketbolisti spēlēja labāk, tomēr viesi spēja izlīdzināt spēli, un pēc pirmā puslaika mājiniekiem 15 punktu handikaps – 34:19.

Otrajā puslaikā viesi lēnam sāka vilkt klāt, un ceturtdaļas vidū CSKA vairs tikai astoņu punktu handikaps (38:30). Līdz ceturkšņa beigām mājinieki dažus punktus atguva – pirms pēdējās ceturtdaļas uz tablo 51:39. Spēles pēdējās desmit minūtēs mājinieki savus pretiniekus tuvāk par pieciem punktiem nepielaida, galarezultātā izcīnot uzvaru ar 65:55.

Rezultatīvākais uzvarētāju sastāvā bija Džamonts Gordans, kura kontā 15 punkti. Gordans savāca arī deviņas atlēkušās bumbas un atdeva astoņas rezultatīvas piespēles. 10 punktus CSKA sastāvā pievienoja Aleksejs Šveds. ''Olimpija'' sastāvā pārliecinošāki rezultatīvākais bija Kevins Pinknejs, kurš atzīmējās ar 26 punktiem, bet neviens cits no komandas biedriem vairāk par deviņiem ačiem nespēja gūt.

Izmantotie resursi:
Home - Welcome to EUROLEAGUE BASKETBALL

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2010-11-10 21:15, pirms 14 gadiem
pirmā ceturdaļa 20-5...!!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2010-11-10 22:39, pirms 14 gadiem
4uwis rakstīja: nevarēja iemest vēl 2 punktus!!! vismaz čeks būtu dzēsies
ja pa tēmu, tad viss tika pazaudēts 1majā 1/4daļā!
Strādāt ej čeku dzēsēj!