Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

Gulbis: "Startējam sev atbilstošos turnīros"

Basketbola kluba "VEF Rīga" spēlētājs Māris Gulbis intervijā žurnālam "Sports" dalās iespaidos par savu komandu, karjeru un basketbolu kopumā.

"Lai arī kluba veidošana notika tikai šovasar, tomēr kopīgie treniņi sākās pietiekami agri, lai gatavošanās sezonai noritētu sekmīgi. Komanda ir pietiekami saspēlējusies, lai jau no sezonas sākuma demonstrētu labu sniegumu. Pašlaik startējam sev atbilstošos turnīros, jo Baltijas līgā mums vairums spēļu ir ar spēkos līdzvērtīgiem sāncenšiem, bet Latvijas līgā mums ir iespēja pārbaudīt savu varēšanu mačos ar valsts spēcīgākajiem klubiem," tā izsakās "VEF Rīga" uzbrucējs Māris Gulbis.

"Protams, mums trūkst pieredzes, kas dažbrīd liedz svarīgos brīžos pieņemt labākos lēmumus. Tomēr to cenšamies kompensēt ar milzīgu cīņassparu un degsmi," Gulbis norāda uz vienu VEF panākumu atslēgām.

"Lai demonstrētu labu sniegumu, nepieciešams gūt trenera uzticību. "Baronā" man tā ar neizdevās iekarot pietiekami nozīmīgu lomu, lai cerētu uz kaut ko vairāk kā dažām sacīkstes minūtēm. Ja komandā ir viesspēlētāji, grūti atņemt viņiem spēles laiku. "VEF Rīgu" izvēlējos tieši tāpēc, ka zināju - Valdis Valters meistarīgi strādā ar gados jauniem basketbolistiem, uzticas viņiem. Par katru kļūdu netiek saņemts sods - rezervistu soliņa sildīšana," Valdi Valteru uzslavē Gulbis. "Pašlaik galvenais ir gūt pieredzi mačos ar spēcīgiem pretiniekiem, jo nepieciešams apliecināt sevi ne tikai Latvijā, bet arī plašākā mērogā. Pēc tam jau varēs domāt par lielās naudas pelnīšanu."

Izmantotie resursi:
www.vefriga.com
Foto: Romualds Vambuts, eSports.lv

Slēpts komentārs: sienaazis

 +11 [+] [-]

, 2007-11-05 16:30, pirms 17 gadiem
A kurš tad negrib labi nopelnīt? Normāla vēlme džekam.

  -1 [+] [-]

, 2007-11-05 16:35, pirms 17 gadiem
viss kartiibaa

  +5 [+] [-]

, 2007-11-05 16:44, pirms 17 gadiem
Sienāzi a vai ta tu pats ar savu darbu, kas tev patīk, negribi pelnit LIELO NAUDU??? Tas ir tikai normāli!

     [+] [-]

, 2007-11-05 17:14, pirms 17 gadiem
Laikam vairs nav tik ļoti sakāpis čalim kā agrāk! Pie W laikam ir arī pie psiholoģijas piestrādājis!

     [+] [-]

, 2007-11-05 17:18, pirms 17 gadiem
Visu cienju VV - kad vinjsh kkam piekjeras, tad var gaidiit labus paarsteigumus

  +1 [+] [-]

, 2007-11-05 17:52, pirms 17 gadiem
uz vaimanvai

jaa, taa piekjeras, ka Reisonam un Indriksonam veel tagad basketbols murgos raadaas...

     [+] [-]

, 2007-11-05 18:39, pirms 17 gadiem
aj, gan jau Jaunupam ar izbesiis Toties ir shance, ka uzpeldees naakamaa izlases mainja Un tas jau ir tas, ko mums no vinja vajag
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja