Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

"Bulls" un "Hornets" atrod jaunus trenerus

"Bulls" un "Hornets" atrod jaunus trenerus
Montijs Viljamss
Foto: oregonlive.com

Nacionālās Basketbola asociācijas (NBA) klubi Čikāgas "Bulls" un Ņūorleānas "Hornets" noslēguši galvenā trenera meklējumus, panākot vienošanos ar attiecīgi Tomu Tibodu un Montiju Viljamsu.

"Hornets" klubs sākotnēji galvenā trenera vietu piedāvāja pašreizējajam Bostonas "Celtics" trenera asistentam Tomam Tibodam, kuram bija laiks līdz ceturtdienai izlemt, vai pieņemt šo piedāvājumu. Tibods nolēma nepiekrist un "Hornets" uzreiz ķērās pie nākamā kandidāta Montija Viljamsa, kurš uzreiz piekrita Ņūorleānas kluba piedāvājuma.

Līdz šim Montijs Viljamss bija Portlendas "Trail Blazers" treneru kolektīvā, kur asistēja galvenajam trenerim Neitam Makmilanam. Pagaidām "Hornets" klubs vēl nav oficiāli paziņojis par Viljamsa pieņemšanu darbā, bet tas notikšot tuvākajās dienās. Līdz ar kļūšanu par "Hornets" galveno treneri, 38 gadus vecais Viljamss būs arī jaunākais šajā amatā visā NBA, apsteidzot 39 gadus veco Maiami "Heat" galveno treneri Ēriku Spolstru.

Savukārt jau pieminētais Toms Tibods devis piekrišanu trenēt Čikāgas "Bulls". Nesen uz Losandželosu, kur pašreiz notiek NBA fināli, devās "Bulls" vadības pārstāvji, kuri tur arī panāca vienošanos ar Tibodu. Paredzams, ka oficiāli par šo vienošanos tiks paziņots pēc NBA finālu beigām. Uz Tiboda pakalpojumiem nopietns pretendents bija arī Ņūdžersijas "Nets" klubs, kas arī meklē galveno treneri.

Līdzīgi kā Montijs Viljamss, arī Tibods pirmo reizi strādās kā NBA komandas galvenais treneris. Par Tibodu interesi izrādījuši vairāki klubi jau kopš Bostonas "Celtics" 2008. gadā kļuva par NBA čempioniem, kur liels nopelns bija tieši šim speciālistam.

Izmantotie resursi:
ESPN

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +7 [+] [-]

, 2010-06-05 23:17, pirms 14 gadiem
Atliek tikai novēlēt veiksmi abiem treneriem.

  +4 [+] [-]

, 2010-06-05 23:21, pirms 14 gadiem
Buls dabuja treneri kas ir labs aizsardzibas specialists un tas varetu lielu lomu nospelet piesaistot kadu brivo agentu.Par uzbrukumu tad diezgan drosi atbildetu Rose ar kadu labu brivo agentu

 +25 [+] [-]

, 2010-06-05 23:21, pirms 14 gadiem
Bourne rakstīja: Ai, man apnika.
dodiet man ''Burn''.
Tevi vaitad neizbanoja?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2010-06-06 00:07, pirms 14 gadiem
Nu nez neesmu īsti pārliecināts par Bulls izvēli - paņēma treneri aizsardzības speciālistu, lai gan tieši par aizsardzību komandai šosezon nebija ko uztraukties, buksēja uzbrukums. Bet nu vienalga - veiksmi Buļļiem jaunajā sezonā!

  +3 [+] [-]

, 2010-06-06 00:35, pirms 14 gadiem
Royal rakstīja: Nu nez neesmu īsti pārliecināts par Bulls izvēli - paņēma treneri aizsardzības speciālistu, lai gan tieši par aizsardzību komandai šosezon nebija ko uztraukties, buksēja uzbrukums. Bet nu vienalga - veiksmi Buļļiem jaunajā sezonā!
tu par to aizsardzību,kas bija pret Sacramento Kings

     [+] [-]

, 2010-06-06 00:43, pirms 14 gadiem
Es jau teiktu, ka visai neslikta komanda būtu, ja izdotos iegūt pie sevis Džeimsu un ja paveicās, tad vēl kādu labu spēlētāju, kā piemēram kādu spēka uzbrucēju.

  -1 [+] [-]

, 2010-06-06 02:57, pirms 14 gadiem
Royal rakstīja: Nu nez neesmu īsti pārliecināts par Bulls izvēli - paņēma treneri aizsardzības speciālistu, lai gan tieši par aizsardzību komandai šosezon nebija ko uztraukties, buksēja uzbrukums. Bet nu vienalga - veiksmi Buļļiem jaunajā sezonā!
redz ja panem tadu speletaju kaa DW,LBJ vai Bosh ir skaidri redzama viena lieta-visiem 3 komandas izskjirosajos brizos bukseja aizsardziba.un ja kadu no tiem 3 saliek kopa ar Rose kurs var gan iemest gan iedot piespeli tad uzbrukuma prblema ir atrisinata.un brivie agenti tiesi skatisies uz komandu aks var cinities par titulu un nav gun'n'gun kaa goldensteita.

     [+] [-]

, 2010-06-06 10:12, pirms 14 gadiem
Nu Bulls būs laba aizsardzība nākamsezon
Vēl tikai nedaudz japapildinās un noteikti atkal cīnisies par playoff.
Hornets jauns perspektīvs treneris, tikai ari Hornets ir jāizdara dažas izmaiņas sastāvā.

     [+] [-]

, 2010-06-06 11:12, pirms 14 gadiem
un gsw treneri nemainiis liidz nellijs sasniegs 90 gadu barjeru!

     [+] [-]

, 2010-06-06 23:45, pirms 14 gadiem
Tibodu ir ļoti labs aizsardzības speciālists, ja pat ne labākais šobrīd.