Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

Itāļu klubi izmaiņu priekšā

Itālijas basketbola klubi, to skaitā Latvijas spēlētāju pārstāvētie, ir veikuši, vai tuvākajā laikā plāno veikt izmaiņas savos sastāvos.

Viens no labākajiem itāļu basketbolistiem Massimo Bulleri (attēlā) ticis iznomāts no Milānas "Armani Jeans" uz Boloņas "La Fortezza". Pašreiz Bulleri ir savainots, bet viņa atgriešanās laukumā gaidāma tikai nākamā gada februārī.

Interesanti, ka pagājušajā nedēļā "La Fortezza" atlaida amerikāņu saspēles vadītāju Vilu Konroju, ar kuru uzreiz līgumu parakstīja tieši "Armani Jeans". Gan Bulleri, gan Konrojs savos jaunajos klubos Eirolīgā varēs piedalīties tikai no "Top 16" fāzes, jo to paredz turnīra nolikums.

Pēc neveiksmīgā sezonas sākuma cits Boloņas klubs "Upim", kurā spēlē Kristaps Janičenoks, arī plāno veikt izmaiņas. "Upim" esot noskatījuši aizsargu Ramelu Kerriju, kā arī uzbrucēju centru Andželo Džigli. Iespējams, komandu pametīs Oskars Torress, kurš pašreiz tiek "tirgots".

Jāņa Blūma pārstāvētais Neapoles "Eldo Napoli" jau ilgāku laiku savā "melnajā sarakstā" ir iekļāvis aizsargu/uzbrucēju Džamelu Tomasu, kurš jau tuvākajā laikā varētu tikt atlaists.

Izmantotie resursi:
www.eurobasket.com

     [+] [-]

, 2007-12-04 18:29, pirms 17 gadiem
Toress un Tomass ir dārgi spēlētāji, tādēļ no viņiem tiek prasīts tūlītējs sniegums.

Man šķiet uz Milānu pārgāja arī Govačini no Eldo ja nemaldos un Rīss Geinss, kurš no Armani aizsoļoja uz "benetton". Katrā ziņā interesantas maiņas ULEB un Eirolīgas klubu starpā.