Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

Mensa-Bonsu nopietns pleca savainojums

Edgars Bērziņš
Edgars Bērziņš

Mensa-Bonsu nopietns pleca savainojums
Pops Mensa-Bonsu
Foto: FIBA

Viens no Badalonas ''DKV Joventut'' līderiem, pagājušās nedēļas Eirolīgas vērtīgākais spēlētājs Pops Mensa-Bonsu pēdējā mačā pret Romas ''Lottomatica'' saasināja pleca savainojumu un devies uz ASV, lai konsultētos ar vietējiem ārstiem par operācijas nepieciešamību.

Bonsu pleca savainojumu guva Eiropas čempionāta kvalifikācijas turnīrā, kad viņš pārstāvēja Lielbritānijas valstsvienību un izcīnīja ceļazīmi uz Eiropas čempionātu. Kopš tā laika viņš nav varējis spēlēt un trenēties ar maksimālu atdevi, tomēr tas nav traucējis basketbolistam par efektīvu sniegumu saņemt ULEB Eirolīgas otrās nedēļas vērtīgākā spēlētāja balvu.

Mensa-Bonsu, kurš izlaida Spānijas ACB regulārā čempionāta maču pret ''Granada'' basketbolistiem, šonedēļ viesojas ASV, kur konsultējas ar mediķiem par operācijas nepieciešamību. Plānots, ka spēlētājs izlaidīs arī gaidāmo ULEB Eirolīgas cīņu pret Stambulas ''Fenerbache''. Pagaidām vēl nav zināms, cik ilgi Badalonas komandai nāksies iztikt bez viena no saviem līderiem.

Jāatgādina, ka ''Joventut'' klubam līdz šim nav palīdzējis Spānijas basketbola brīnumbērns 18 gadus vecais Rikijs Rubio, kurš neilgi pirms sezonas sākuma pārcieta plaukstas locītavas operāciju.

Izmantotie resursi:
euroleague.net

  +2 [+] [-]

, 2008-11-03 20:36, pirms 16 gadiem
Nu traki cerams ka šim nebūs nekas ļoti nopietns.

  +2 [+] [-]

, 2008-11-03 20:51, pirms 16 gadiem
nu pleca traumas,jau nav nekāds sīkums,tur var ar mierīgi sezonu izlaist!!

  +2 [+] [-]

, 2008-11-03 20:57, pirms 16 gadiem
nu jaa piekriitu finieriite tas tok ir nopietni