Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

BK "Valmiera" līdzjutēji vērtē komandas basketbolistus

BK "Valmiera" līdzjutēji vērtē komandas basketbolistus
Līdzjutēju balsojumā vērtīgākais spēlētājs – Juris Andžejevskis!

Noskaidroti uzvarētāji līdzjutēju balsojumā (aptauja bkvalmiera.lv), kurā ikvienam bija iespēja izvēlēties spēlētāju, kurš ir pelnījis iegūt attiecīgo nomināciju. Piedāvājam iepazīties ar uzvarētājiem, kā arī līdzjutēju un trenera viedokļiem par tiem.

Vērtīgākais spēlētājs – Juris Andžejevskis
Līdzjutēji: Ļoti sirsnīgs, komandas “motors”, laukumā atdod visu spēlei, otrs komandas kapteinis, stabila vērtība. Juris ir izteikts komandas neformālais līderis, kas visus mobilizē pašaizliedzīgai cīņai laukumā. Izdara lielāko melno darbu – izcīna daudzas grūtas atlēkušās bumbas un bieži arī vada komandu uzbrukumā. Jurim šogad ir daudz spilgtu epizožu un konkrētas ir grūti nosaukt, jo viņš ir cīnītājs visās spēlēs. Iespējams viena no tām varētu būt, kad izbraukuma spēlē pret Baronu no centra līnijas iemeta bumbu grozā.

Treneris Gatis Melderis: Darbojoties ar tādu atdevi laukumā sagādā daudzas problēmas pretiniekiem. Juris vienmēr ir paraugs visiem pārējiem spēlētājiem gan laukuma, gan ārpus tā. Vēl tikai lielāku pārliecību pār saviem spēkiem.

Populārākais spēlētājs un uzbrukuma līderis – Deivīns Deiviss
Līdzjutēji: Karstgalvis, vērtīgs un mērķtiecīgs spēlētājs, BK Valmiera komandas rozīnīte. Viņam ir bijušas daudz labas un arī sliktas spēles, kad bumba grozā nekrita. Noteikti bija komandas līderis. Spilgtākie momenti ir slam dunk, kas ir vienkārši nepārspējami un vienmēr iepriecināja skatītājus. Viņš reizēm vēlējās spēlēt pārāk individuāli, kas dažkārt nenāca par labu. Kopumā ļoti vērtīgs spēlētājs.

Treneris Gatis Melderis: Spēlētājs ar ļoti lielu potenciālu, ļoti atlētisks, ar līdera dotībām. Uzbrukuma līderis pēc savāktajiem punktiem, bet ne pēc uzbrukuma organizēšanas.

Aizsardzības līderis – Jānis Graudiņš
Līdzjutēji: Asociācija ir viena – muskuļi. :D , komandas vilcējs, “stalone”. Aizsardzībā Jāni varētu salīdzināt ar leģendāro Artūra Irbes “mūri”, jo nedos nevienam ceļu. Tas pierādījās arī play off, kad sedza Zaķi, Kožeņecu! Nosvērts un nopietns cilvēks – tā varētu likties pirmajā brīdī, bet spēlētājs ar labu humora izjūtu, uz laukuma spēj skatītājiem sagādāt labus pārsteiguma momentus, piemēram, pārsteidzot ar saviem 3 punktu metieniem!
Treneris Gatis Melderis:
Laukumā ceļu negriež nevienam. Lai spēlētu labi aizsardzībā ir nepieciešams ļoti spēcīgs raksturs un gribasspēks. Protams, jābūt arī fiziski spēcīgam, kas nozīmē milzīgu darbu treniņos. Jānis ir ļoti labs piemērs jaunajiem spēlētājiem ar kādu atdevi jāstrādā treniņos.

Snaiperis – Sandis Amoliņš
Līdzjutēji: Sandis ir tas, kurš savāc komandu uz laukuma un liek saprast komandas biedriem, ka varam atspēlēties no -30 punktiem un uzvarēt. Spilgtākais moments ir tas izšķirošais 3 punktu metiens pret Liepājas Lauvām play off. Sandis ir BK Valmiera sirds, komanda nav iedomāja bez viņa, rūpīgs un stabils spēlētājs. Iemet izšķirošos metienus brīžos, kad no viņa vismazāk gaidām!

Treneris Gatis Melderis: Psiholoģiski spēcīgs un ļoti pārliecināts par savu metienu. Prot iemest vajadzīgos brīžos. Sandis ir viens no pieredzējušākajiem komandas spēlētājiem un viņa augstā meistarība pierādījās pēdējās play off spēlēs pret Liepāju.

Progresējošākais spēlētājs – Jānis Kaufmanis
Līdzjutēji: Jauns, spēcīgs, mērķtiecīgs, zina, ko grib un uz to arī iet, liels prieks par viņu. Var redzēt, ka spēlē atdod pēdējos spēkus un no tā arī ir pozitīvs iznākums. Viņš ir ļoti progresējis…. Un ar saviem 3 punktu metieniem ir vienkārši nepārspējams.

Treneris Gatis Melderis: Pirmā pilnā sezona Jānim LBL un BLB čempionātā. Gan komanda, gan pats ir ieguldījis lielu darbu, lai būtu progresējošākais spēlētājs. Jānim viss vēl priekšā un, ja turpinās tik pat cītīgi strādāt, tad dienās būs augstas klases saspēles vadītājs.

Sezonas lielākais pārsteigums – Klāvs Bedrītis
Līdzjutēji: Klusie ūdeņi tie dziļākie, pārsteigums un prieks, vairāk uzdrošināšanos un tad varēs kalnus gāzt, vērtīgs spēlētājs. Pārsteidza ar savu cīņas sparu un mērķtiecību. Viņš noteikti bija viens no vērtīgākajiem spēlētājiem play off.

Treneris Gatis Melderis: Klāvs treniņos ļoti smagi strādāja un parādīja sev un komandai, ka viņš var būt palīgs laukumā, tāpēc arī devu viņam iespēju sevi pierādīt un, ko viņš arī izdarīja. Man kā trenerim par to liels prieks. Ceru, ka vasarā Klāvs strādās dubultā un nākamgad varēsim rēķināties ar vēl vienu laba līmeņa basketbolistu.

Vairāk foto iespējams apskatīt šeit: bkvalmiera.lv

  +3 [+] [-]

, 2010-06-02 12:09, pirms 14 gadiem
Valmiera nav slikta komanda,bet vajag mainit kauko komanda un spele lai varetu turet 3 vadosaja komandam

 +33 [+] [-]

, 2010-06-02 12:20, pirms 14 gadiem
No visas komandas Kaufmanim ir vislielākais potenciāls!
Slēpts komentārs: Lemmbo

 +15 [+] [-]

, 2010-06-02 12:41, pirms 14 gadiem
Lemmbo rakstīja: A kur O.Virsis?
Putns teica ka vinns buus Griezeejs???...
tapat ka kanbergs

 +13 [+] [-]

, 2010-06-02 12:45, pirms 14 gadiem
Kaut kas nebijis, labi izveidota aptauja un Par Kaufmani japiekriit!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +7 [+] [-]

, 2010-06-02 13:15, pirms 14 gadiem
Pedejais_vacietis rakstīja: nedrīkst aizmirst Bedrīti.
Nez, Bedrītim ar Kaufmani tomēr ir 5 gadu starpība ...

  +4 [+] [-]

, 2010-06-02 18:06, pirms 14 gadiem
Prieks, ka šitā komanda cenšas iespēju robežās darboties un atgādināt par sevi. Talkā piedalās, sadala nominācijas u.tml
Piemēram par Liepāju vispār kā sezona beigusies - klusums...
Rudenī laikam atkal būs par 70% nomainīts sastāvs