Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:311, Did:0, useCase: 3

"Sony Baltic Open Regatta '08" finišē Romasārē

14.jūnijā, finišēja pirmā Baltijas atklātā regate. Pēdējā izšķirošajā posmā starp spēcīgākajām jahtām regatē izvērtās sīva cīņa par uzvaru.

Pēdējā un izšķirošajā regates posmā Roņu sala – Romasāre (Sāremā salā) burātājus pavadīja mainīgs vējš un stipras lietus gāzes, kas apgrūtināja jau tā saspringto cīņu par uzvaru.

14.jūnijā, kad visas jahtas bija finišējušas un rezultāti aprēķināti, Romasārē sākās regates svinīgā noslēguma ceremonija. Svinīgajā "SONY Baltic Open Regatta '08" laureātu apbalvošanas ceremonijā balvas burātājiem pasniedza Igaunijas vides ministrs Jaanus Tamkivi, kā arī regates sponsori SONY un Opel. Vakara programmā tika demonstrēta regates filma, kā arī bija iespēja apmeklēt koncertu un dejas, nosvinot regates noslēgumu un atceroties 7 dienās piedzīvotos notikumus.

5. posma Roņu sala - Romasāre rezultāti (pirmās 5 vietas):

A grupa
1. vieta: XXXIV (Igaunija)
2. vieta: Bering (Igaunija)
3. vieta: Raju (Igaunija)
4. vieta: Mamma (Latvija)
5. vieta: Lady L (Lietuva)

B grupa
1. vieta: Ra (Latvija)
2. vieta: WindWalker (Igaunija)
3. vieta: Katarina Jee (Igaunija)
4. vieta: Terrado (Latvija)
5. vieta: Fourwinds (Polija)

D grupa
1. vieta: Anita (Latvija)
2. vieta: Ventoux Deux (Latvija)
3. vieta: Tojana-Brave Henderik (Lietuva)
4. vieta: Lietuva (Lietuva)
5. vieta: Feeling (Latvija)