Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:311, Did:0, useCase: 3

Jau rīt Liepājā notiks „Baltic Open Media Regatta ’09”

Rīt, 11.jūnijā, Liepājā Baltijas atklātās regates ietvaros notiks otrā "Baltic Open Media Regatta '09", kura vienuviet pulcēs dažādu mediju pārstāvjus.

Rīt Liepājā mediju regate jau 2. gadu pulcēs mediju pārstāvjus, lai izjustu īsto burāšanas azartu un prieku, kā arī lai gūtu jaunas zināšanas par šo sporta veidu. Arī šogad jahtas nodrošinās regates organizatori, ar kurām mediju komandas pa Baltijas jūras ūdeņiem vadās profesionālie sacensību dalībnieki. Mediju regates dalībniekiem būs iespēja no sirds atpūsties un gūt pozitīvas emocijas, kuras sniedz šis pasākums, kā arī pēc iespējas interesantāk prezentēt savu pārstāvēto mediju.

Regati atbalsta radio „SWH”, „Dienas Bizness”, „db.lv”, „BNS”, „Rīgas Viļņi”, „draugiem.lv”, „esports.lv”, „liepājniekiem.lv”, Liepājas pilsētas dome, „Hotel Promenāde”, „Fontaine Palace”, „Liepājas jahtu administrācija”, „Liepājas jahtu centrs”.

Papildus informācija: balticopenregatta.com vai Santa Pūce - e-pasts: santa.puce@gmail.com, mob.tel.: 26353271; Laine M.Zemīte - e-pasts: laine.sailing@gmail.com, mob.tel.: 29164067