Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:311, Did:0, useCase: 3

Pirmo reizi Baltijā - mediju regate

Pirmo reizi Baltijā - mediju regate
Mediju regates dalībnieki gatavojas aizraujošajām sacensībām.

Pirmās Baltijas atklātās regates ietvaros, 11.jūnijā Ventspilī startēja pirmā mediju regate. Mediju regate sniedz unikālu iespēju mediju pārstāvjiem pašiem piedalīties šajā burāšanas pasākumā un izjust lielās regates sacensību garšu un azartu.

Lai piedalītos mediju regatē, nav jābūt profesionāliem burātājiem. Par burāšanas pamatprincipiem komandas tiek instruētas pirms sacensībām, kā arī sacensību organizatori nodrošina jahtas, kuras vada profesionālie regates dalībnieki.
Pirmajai "Mediju regatei" reģistrējās 24 komandas, kuras pārstāvēja dažādus medijus. Ziņu aģentūras pārstāvēja "LETA" un "BNS", izdevniecības un izdevumus – "Dienas Bizness", "Fenster", "A-zet", "Rīgas Viļņi", "Marta", "Bizness & Baltija", "Privātā Dzīve", "Čemodāns", "Laimīgie cilvēki", "21. gadsimts", "F64", reģionālos medijus – "Kurzemnieks", "Ventas Balss", "Kurzemes Radio", "Radio SWH Ventspils" reģionālā studija, radio - "Capital Fm", "Star Fm", televīzijas – "TV 3", "Latvijas Ziņu Kanāls", kā arī interneta portālus - "viss.lv" un "intelligent.lv". Ar medijiem kopā startēja arī regates atbalstītāju "Opel", "Animāciju Brigādes" un "Ventspils Domes" pārstāvētās komandas.
Rezultāti tika vērtēti saskaņā ar 2005. – 2008. gada ISAF starptautiskajiem burāšanas sacensību noteikumiem. Mediju komandām tika piešķirtas gan balvas par iegūtajām vietām, gan dažādi komandu tituli.

Mediju regates rezultāti:

A grupa
1. vieta – Kurzemes Radio
2. vieta – Opel
3. vieta – F64

B grupa
1. vieta – Ventspils Dome
2. vieta – Radio SWH Ventspils studija
3. vieta – Dienas Bizness / db.lv