Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:311, Did:0, useCase: 3

Klaipēda nepieņems „Baltic Open Regatta ‘09”

02.jūnijā, Klaipēda lauza vienošanos ar „Baltic Open Regatta ‘09” par regates pēdējā posma un jahtu izstādes „Baltic Open Boat Show” organizēšanu Klaipēdas ostā.

Klaipēdas ostas pārstāvis informēja regates organizatorus, ka ostā ir uzsākti padziļināšanas darbi, kā arī šo remontdarbu dēļ nav iespējams piegādāt elektrību regates dalībnieku jahtām bez lielām papildus izmaksām. Arī izstādes jahtas nav iespējams uzņemt ostā veicamo remontdarbu dēļ.
Ņemot vērā visus apstākļus, orgkomitēja nolēma, ka gan „Baltic Open Boat Show”, gan „Baltic Open Regatta ‘09” pēdējais posms nenotiks Klaipēdā. Liepājas pilsēta atsaucās, un uzņems gan izstādi, gan regates noslēdzošo posmu.

„Baltic Open Regatta ‘09” startēs jau 6.jūnijā Pērnavā un Liepājā dalībnieku jahtas ieradīsies sākot ar 10.jūniju.

Papildus informācija: balticopenregatta.com vai Santa Pūce - e-pasts: santa.puce@gmail.com, mob.tel.: 26353271; Laine M.Zemīte - e-pasts: laine.sailing@gmail.com, mob.tel.: 29164067

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja