Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:311, Did:0, useCase: 3

Rīt atklās "Baltic Open Regatta '09" sacensības

Andrejs Siliņš

Rīt atklās "Baltic Open Regatta '09" sacensības
Foto: www.balticopenregatta.com

5.jūnijā Pērnavas ostā tiks atklātas starptautiskās "Baltic Open Regatta ‘09" burāšanas sacensības, kurās ar spēkiem mērosies 47 jahtas no septiņām valstīm.

Šodien, spītējot vējam un viļņu augstumam Baltijas jūrā, burātāji no Baltijas valstīm, Krievijas, Baltkrievijas, Polijas un ASV pamazām ierodas Pērnavas ostas akvatorijā, lai jau savlaicīgi uzsāktu sagatavošanos darbus nopietnajām sacensībām. Pēc jahtu reģistrācijas sacensībām 5.jūnija vakarā ar svinīgu atklāšanas ceremoniju tiks atklāta „Baltic Open Regatta ‘09”, un vēlāk ostas apmeklētājiem un burātājiem būs iespēja pakavēties atmiņās par pagājušā gada regates norisi, noskatoties „Sony Baltic Open Regatta ‘08” filmu.

Šogad regates maršruts vedīs burātājus no Pērnavas uz Roju, Romasāri un Liepāju. Burātāji no dažādām valstīm, jūras gaisotne, jahtu košais karogu plīvojums ostu piestātnēs, brīvā atmosfēra, kā arī izklaides pasākumi un atrakcijas – tas viss īpašā gaisotnē un svētku sajūtās katrā regates ostā.

Regati atbalsta radio „SWH”, „Dienas Bizness”, „db.lv”, „BNS”, „Rīgas Viļņi”, „draugiem.lv”, „eSports.lv”, „Pernod Ricard”, Liepājas pilsētas dome, „Hotel Promenāde”, „Fontaine Palace”, „Liepājas jahtu administrācija”, „Liepājas jahtu centrs”.

     [+] [-]

, 2009-06-04 18:26, pirms 15 gadiem
laiks "perfekts"

     [+] [-]

, 2009-06-04 21:45, pirms 15 gadiem
liepajas pilseetas dome un fontaine palace ir lielaakie ienaidnieki, kas rodami piepaaja un abi atbalsta pasakumu