Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:311, Did:0, useCase: 3

''Baltic Open Regatta’09'' sacensības jau šajā nedēļas nogalē

Šajā nedēļas nogalē 6.jūnijā Pērnavā startēs ''Baltic Open Regatta ‘09'' burāšanas sacensības. Sacensībām jau ir pieteikušās 45 jahtas no 7 dažādām valstīm – Lietuvas, Latvijas, Igaunijas, Polijas, Krievijas, Baltkrievijas un ASV.

Sākot ar 4.jūniju dalībnieku jahtas piestās Pērnavas ostas akvatorijā, un nākamās dienas vakarpusē ar svinīgu atklāšanas ceremoniju tiks atklāta otrā Baltijas atklātā regate. 6.jūnija rītā visas jahtas stāsies uz pirmā „Swedbank” posma Pērnava-Roja starta līnijas un uzsāks sīvo cīņu par uzvaru. Pie burāšanai labvēlīgiem laika apstākļiem jau 6.jūnija vakarpusē jahtām plānots ierasties Rojas ostā, kur jau 7.jūnijā notiks dažādas atrakcijas un kultūras pasākumi gan burātājiem, gan ostas apmeklētājiem. 8.jūnija rītā jahtas startēs uz Roomaassari, kur tiks uzkrāti spēki pirms garā ceļa uz Liepāju, kurš tiks uzsākts 9.jūnijā. 11.jūnijā, kad būs noslēdzies „Dienas Biznesa” posms Roomaassare-Liepāja, notikumi Liepājas ostā sitīs augstu vilni. Sāksies „Chivas” posms Liepāja-Liepāja, un pēc tam mediju pārstāvji stāsies uz mediju regates starta līnijas, atklājot „Baltic Open Media Regatta ’09”. Pēc atrakcijām un pasākumiem Liepājas ostā, burātāji 12.jūnijā dosies uz Klaipēdu, kur no 12.jūnija līdz 14.jūnijam notiks grandioza jahtu izstāde uz ūdens „Baltic Open Boat Show”.

13.jūnijs burātājiem būs nelielā uztraukumā tīts, jo, noslēdzoties pēdējam posmam Klaipēda-Palanga-Klaipēda, tiks noskaidroti „Baltic Open Regatta ‘09” uzvarētāji. 13.jūnija vakarā starp daudzajām izstādes jahtām notiks regates noslēguma ceremonija un uzvarētāju apbalvošana.
Brīvā atmosfēra, daudzās jahtas ostas piestātnēs, jūra, burātāji no dažādām valstīm, kā arī izklaides pasākumi un atrakcijas – tas viss radīs īpašu gaisotni un svētku sajūtu katrā regates ostā.

Papildus informācija: balticopenregatta.com vai Santa Pūce - e-pasts: santa.puce@gmail.com, mob.tel.: 26353271; Laine M.Zemīte - e-pasts: laine.sailing@gmail.com, mob.tel.: 29164067

Informāciju sagatavoja:
Santa Pūce

     [+] [-]

, 2009-06-01 22:53, pirms 15 gadiem
Fanojam par Rietumu Radio "„Baltic Open Media Regatta ’09”!!!

     [+] [-]

, 2009-06-02 08:50, pirms 15 gadiem
nefanojam gan..