Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:370, Did:0, useCase: 3

"Panthers" piedzīvo zaudējumu pret "Saints"

Juris Miņins
Juris Miņins

"Panthers" piedzīvo zaudējumu pret "Saints"
Kems Ņūtons
Foto: AFP/Scanpix

Ar Karolīnas "Panthers" zaudējumu (10:28) savās mājās pret Ņūorleānas "Saints" tika atklāta Nacionālās futbola līgas (NFL) devītā spēļu nedēļa.

Ņūorleānas komanda uz šo spēli ieradās ar dalītām emocijām, jo, no vienas puses, viņi iepriekšējās septiņās izbraukuma spēlēs nebija izcīnījuši uzvaras, kā arī iepriekšējos septiņos mačos komanda piedzīvoja četrus zaudējumus, bet no otras – pārliecinošais sniegums iepriekšējā nedēļā un vājā divīzijas komandu spēle pie uzvaras šajā spēlē var nodrošināt pirmo vietu NFC Dienvidu divīzijā, kas dod arī vietu izslēgšanas spēlēs.

Savukārt Karolīnas komandai šī noteikti nav sezona, kurā viņi cer uz kaut ko lielu un nozīmīgu, jo nedz vienība kopumā, nedz arī tās līderi, ieskaitot Kemu Ņūtonu, nerāda savu labāko spēli.

Spēles pirmajās 15 minūtēs punkti netika gūti, toties otrajā ceturtdaļā "Saints" ieguva vadību, ko mājnieki nespēja sadeldēt – vispirms bumbu ieskaites zonā ienesa Marks Ingrems, bet vēlāk Drū Brīza piespēli tvēra Džimijs Greiems.

Spēles otrajā puslaikā Karolīna septiņus punktus gan atguva, kad 10 jardu skrējiens padevās Kemam Ņūtonam, taču "Panthers" prieki bija īsi, jo arī Drū Brīzs parādīja, ka prot gūt punktus pats un, lai arī tikai veicot vienu jardu, toties guva piezemējumu. Spēles turpinājumā mājnieki, pateicoties Greiema Gano tiešā brīvsitiena realizācijai, vēl trīs punktus atguva, taču pēdējais vārds piederēja "Saints", kad ieskaites zonā bumbu otrreiz nogādāja Marks Ingrems. Viņa kontā tāpat 100 gūtie jardi 30 mēģinājumos.

Drū Brīzs realizēja 24 no 34 piespēlēm, guva 289 jardus, vienu rezultatīvu piespēli, bet viena viņa piespēle tika pārtverta. Savukārt labākais piespēļu uzbrukumos uzvarētāju rindās bija jau pieminētais Greiems, kurš ne tikai bija līderis gūto jardu ziņā (87 jardi) un veica vienīgo piezemējumu pēc piespēles, viņš arī notvēra visus Brīza raidījumus savā virzienā, kādi bija septiņi.

Zaudētājiem Kema Ņūtona raidītā spiespēles tikai desmit reizes sasniedza adresātu (no 28 mēģinājumiem), kopā viņš guva 151 jardu, bet viena viņa piespēle tika pārtverta. Toties var uzteikt "Panthers" aizsardzību, kuri veica 74 spēka paņēmienus, pārtvēra vienu bumbu un trīs reizes lika pretiniekiem bumbu zaudēt.

Pēc šīs spēles Ņūorleānas "Saints" ar astoņās spēlēs izcīnītām četrām uzvarām ieņem pirmo vietu savā divīzijā, aiz viņiem seko Karolīnas "Panthers" ar 38.9% uzvaru, bet Atlantas "Falcons" un Tampabejas "Buccaneers" ieņem divas pēdējās vietas šajā grupā, jo nav izcīnījuši vairāk kā 25% uzvaru.

Izmantotie resursi:
NFL.com - Official Site of the National...
ESPN: The Worldwide Leader In Sports

     [+] [-]

, 2014-10-31 10:49, pirms 10 gadiem
Pat par spiti drausmigajam sakumam, Saints PO izredzes ir lieliskas, pateicoties vajai divizijai. Tik jautajums paliek atklats, ko ar tadu aizsardzibu vares iesakt PO... Tapat NFL PO sistema ir diezgan negodiga, toties ta ir interesantak.

     [+] [-]

, 2014-10-31 10:50, pirms 10 gadiem
Starp citu, Juri, Saints nav 8 uzvaras 8 speles.

     [+] [-]

, 2014-10-31 12:07, pirms 10 gadiem
panthers nevarība pēdējās spēlēs pārsteidz. sākums bija diezgan daudzsološs.

     [+] [-]

, 2014-10-31 14:41, pirms 10 gadiem
Mixes rakstīja: Starp citu, Juri, Saints nav 8 uzvaras 8 speles.
Nu tātad būs... noteikti būs