Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:370, Did:0, useCase: 3

"Jets" cer uz Favru

Juris Miņins
Juris Miņins

"Jets" cer uz Favru
Brets Favrs
Foto: AP

Nacionālās Futbola Līgas (NFL) komandas Ņujorkas "Jets" spēlētāji paziņojuši, ak ēlas, lai ari nākamajā sezonā viņu komadu pārstāvētu viens no līgas visu laiku labākajiem saspēles vadītājiem Brets Fāvrs.

Lai arī pagaidām Favrs gaida vakardien veiktās pleca magnētiskās rezonanses rezultātus un pati "Jets" vienība ir bez trenera, pārējie komandas spēlētāji ir izteikuši atbalstu tam, lai arī nākamajā sezonā viens no visu laiku līgas labākajiem saspēles vadītājiem, 39 gadus vecais Brets Fāvrs, paliek komandā.

Komandas malējais uzbrucējs Džeriko Kočerijs situāciju komentēja šādi: "Es gribētu, lai viņš šeit spēlē arī nākamgad. Pa dažiem mēnešiem, ko viņš ir te pavadījis nevar iemācīties visas viņa uzbrukuma shēmas. Būtu labi, tās censties apgūt vēl vienu sezonu." Savukārt aizsargs Kerijs Roudss sacīja, ka, protams, Favrs būtu labs papildinājums komandai, taču, lai komanda spētu realizēt savu potenciālu pilnībā, viņam Favram - aut. būtu jābūt ar komandu no pirmās treniņu dienas.

Pats Brets par savu pašreizējo situāciju izsakās izvairīgi: "Man ir jāredz magnētiskās rezonases slēdziens. Pašlaik man ir jūtamas sāpes gan plecā, gan bicepsā, gan kaklā, taču ja ārsti man ļaus spēlēt, tad es apdomāšu iespēju turpināt karjeru."

Atgādināsim, ka pagājušā gada martā Favrs, pēc visai veiksmīgas sezonas Grīnbejas "Packers" sastāvā, paziņoja par akrjeras beigām, taču jau pēc trim mēnešiem mainīja savu lēmumu un pēc ilgām pārrunām atgriezās NFL, bet nu jau Ņujorkas "Jets" rindās. Šajā sezonā saspēles vadītājs - veterāns aizvadīja visas 16 spēles, ar piespēlām sasniedza 3472 jardus (No 522 mēģinājumiem 343 precīzi, 65.7%), 22 piezemējumus, bet 22 reizes viņa piespēles tika pārķertas, 10 gadījumos viņš pats zaudēja bumbu un 30 reizes viņš tika izslēgts no spēles pirms piespēles atdošanas.

Izmantotie resursi:
sportingnews.com

     [+] [-]

, 2008-12-30 16:14, pirms 15 gadiem
nu nezinu gan. viņa vietā es tomēr labāk beigtu karjeru un sagaidītu pieņemšanu Hall of Fame. sezonas sākumā viņš bija ļoti labs, bet otrā pusē vairs jau nevilka.

     [+] [-]

, 2008-12-30 17:03, pirms 15 gadiem
bull sh*** par WR Kačerija teikto:
1) Favre šajā līgā spēlē n-to gadu, un iespējāmās formāciju izspēles nav bezgalīgas (arī mūzikā ir 8 notis ), tapēc 100%, ka Favre, ierodoties Jets, zināja lielāko daļu no tām (tas pat ir tā pieticīgi teikts), ko arī pierādīja sezonas 1.puse, kur uz svaiguma rēķina vilka komandu, par kuras izredzēm tikt PO vairākums bija ļoti piesardzīgi, ja ne skeptiski... Diemžēl sezonas 2.pusē Favre fiziskie spēki vairs netika līdz analītiskajam prātam un momentāni komanda krita "bedrē"... Labi saprotams, ka šis sports prasa milzīgu fizisko izturību un 39-gadīgais Favre vairs netiek sev līdz....
2) jau kuro sezonu uzskatu, ka AFC konference ir daudz labāka par NFC kopumā (pat Browns, Chiefs un Raiders rādīja zobus NFC varenajiem) un šeit ir ļoti labi QB kā saspēles vadītāji (Manning, Rivers, Cutler, Big Ben, Brady), tāpēc Favre jacīnās ne tikai ar "QB grandiem" un "jaunajiem perspektīvajiem", bet arī ar daudz specīgākām aizsardzībām, AFC komandas kopumā ņemot (TEN, PIT, BAL, IND, NE, CLE!!)
3) šis vīrs šajā sporta veidā ir sasniedzis to, par ko daudzi var tikai sapņot(!!) - n-tie NFL rekordi, nemaz nerunājot par GB kā frenčīzes sasniegto, 3 NFL MVP, 2 SB gredzeni, n-tie ProBowl, 100% Hall Of Fame member, tāpēc:

pietiks Favre čakarēt savu veselību vēl vairāk un vajadzētu kārt bučus uz nagliņas