Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:370, Did:0, useCase: 3

Pēc ultimāta pamest sportu, supermodele Žizele šķiras no Breidija

Emils Ozerinskis

Pēc ultimāta pamest sportu, supermodele Žizele šķiras no Breidija
Žizele Bundhena. Foto: AP/Scanpix

Par amerikāņu profesionālā sporta izcilāko pārstāvi uzskatītais Toms Breidijs savā karjeras 23 gadā atgādina tikai ēnu no sevis paša. Breidija nedienas laulības dzīvē ar brazīliešu supermodeli Žizeli atstājušas negatīvu iespaidu uz Tampabejas "Buccaneers" sezonu, aizvadītajā naktī pirātiem piedzīvojot piekto sakāvi pēdējās sešās NFL regulārās sezonas spēlēs.

Amerikāņu mediji vēsta, ka šodien supermodele Žizele Bundhena un amerikāņu futbola leģenda Toms Breidijs vienojušies par mantas sadali un iesnieguši dokumentus laulības šķiršanai. Avoti ziņo, ka brazīliešu supermodele esot savam vīram izvirzījusi ultimātu, ka Breidijam jāmet pie malas futbolista karjera, lai veltītu laiku ģimenei. Pretējā gadījumā Žizele solījusies atstāt Tampabejas "Buccaneers" kvoterbeku. Nu kļuvis zināms, ka kopš 2009. gada ilgušajai laulībai pienācis gals.

Sievas kārtā Žizele pieredzēja četrus no septiņiem Breidija Super Bowl triumfiem. Pēdējoreiz tas notika 2021. gada februārī, kad "Buccaneers" savā laukumā ar 31:9 sakāva Kanzassitijas "Chiefs". Iepriekšējos sešus titulus Breidijs guva ar Jaunanglijas "Patriots".

Breidija un Žizeles attiecībās netipiski bija tas, ka profesionālais sportists nebija galvenais ienākumu pelnītājs ģimenē. Žizele, kā augstākās klases modele, nopelnījusi krietni vairāk nekā to savā karjerā spējis Breidijs. Žizeles aktīvu vērtība novērtēta kā 400 miljoni ASV dolāru, kamēr Breidijam tie ir 250 miljoni. Ģimenes dēļ brazīliešu modele pārtrauca savu ļoti ienesīgo karjeru, kamēr Breidijs vairākkārt piekrita līgumiem ar Jaunanglijas "Patriots" par atlīdzību krietni zem tirgus cenas, lai ļautu Bostonas komandai saglabāt konkurētspējīgu sastāvu, atalgojot citu pozīciju spēlētājus.

Šī gada Februārī Toms Breidijs oficiāli paziņoja par karjeras noslēgšanu, norādot, ka pienācis laiks vairāk uzmanības veltīt bērniem. Breidija "pensija" ilga vien pusotru mēnesi marta vidū futbolistam nolemjot atgriezties profesionālajā sportā. Šis lēmums gan nav izrādījies pareizais, jo ambīcijas spēlēt līdz 45 gadu vecumam nolaidušas no sliedēm gan Breidija ģimenes dzīvi, gan "Buccaneers" cerības uz sekmīgu sezonu.

Aizvadītajā naktī ar ceturtdienas spēli tika ievadīta NFL regulārās sezonas astotā nedēļa. Tampabejas "Buccaneers" uzņēma Lamāru Džeksonu un Baltimoras "Ravens". Pēc izvirzīšanās vadībā pirmajā ceturtdaļā ar 10:3, pirāti nenoturējās pie vadības grožiem un piedzīvoja zaudējumu ar 27:22. Lai gan beigu rezultāts nemaz nav tik nospiedošs, tomēr "Ravens" otrajā puslaikā dominēja laukumā, starpību samazinot vien Hulio Džounsa veiktajam piezemējumam cīņas izskaņā. Toms Breidijs veica vienu piezemējuma piespēli, sakrāja 325 piespēļu jardus un trīs reizes nonāca pretinieku aizsardzības spēlētāju nagos, tādējādi kļūstot par NFL visu laiku visvairāk "sekoto" saspēles vadītāju. Iepriekšējais antirekords piederēja Benam Rotlisbergeram, kurš pretinieku apskāvienos bija nonācis 554 reizes.

Tampabejas "Buccaneers" piedzīvojusi piecus zaudējumus astoņās aizvadītajās spēlēs. Aizvadītajā naktī pirmo reizi kopš 2002. gada Breidijs piedzīvoja trešo zaudējumu pēc kārtas, kas tik sarežģītā sporta veidā kā amerikāņu futbols ir fenomenāls sasniegums. Jāmin, ka ierasti punktuālais Breidijs, kurš līdz šai sezonai visu pakārtoja tam, lai būtu labākais iespējamais komandas biedrs, šosezon izcēlies ar sev neraksturīgām darbībām. Komandas treniņnometnē 12 dienas saspēles vadītājs nebija ar savu vienību. Savukārt pirms pagājušās nedēļas spēles futbolists neapmeklēja "Buccaneers" video treniņu, dodoties uz savas bijušās komandas Jaunanglijas "Patriots" īpašnieka Roberta Krafta kāzām, pēc kurām Breidijs cieta sakāvi pret līgas pastarīti.

Izmantotie resursi:
https://www.tmz.com/2022/10/28/tom-...
https://www.espn.com/nfl/

     [+] [-]

, 2022-10-28 19:09, pirms gada
Žizela no Breidija izšķīrās, lūk tev sporta ziņas.

     [+] [-]

, 2022-10-29 04:36, pirms gada
Nav nekāda ēna, joprojām izcils, eksplozīvs, erudīts laukumā, kā arī saglabājis potenciālu lieliski aizvadīt vairākas nākamās sezonas.

     [+] [-]

, 2022-10-30 00:38, pirms gada
Nav ko tirst par karjeras beigām